Διεθνή

Χάρι – Μέγκαν: Η πρώτη εμφάνιση με το βασιλικό μωρό στην αγκαλιά

Χάρι – Μέγκαν: Η πρώτη εμφάνιση με το βασιλικό μωρό στην αγκαλιά
Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ πόζαραν χαμογελαστοί με το πρώτο τους παιδί στην αγκαλιά. Τι απάντησε ο Χάρι σε ερώτηση για το σε ποιόν μοιάζει το μωρό. Μέσα στην ημέρα θα δει το μωρό και η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Την πρώτη τους εμφάνιση με το βασιλικό μωρό έκαναν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, δύο ημέρες μετά τη γέννηση του. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί στην κάμερα, εμφανώς χαρούμενοι από την έλευση του μωρού. Ο πρίγκιπας ήταν αυτός που κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά του, ενώ η Μέγκαν στεκόταν ακριβώς δίπλα του, όντας πανέμορφη με ένα ανοιχτόχρωμο αμάνικο φόρεμα. Η Αμερικανίδα σύστησε το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, το οποίο ήταν τυλιγμένο μέσα σε μια λευκή κουβερτούλα, αναφέροντας: «Είναι πολύ γλυκός, πραγματικά πολύ ήρεμος. Είναι όνειρο».

Στη συνέχεια, ο Πρίγκιπας Χάρι πήρε τον λόγο και είπε με τη σειρά του: «Δεν ξέρω από ποιον το πήρε αυτό». Παράλληλα, το πριγκιπικό ζεύγος επιβεβαίωσε ότι η Βασίλισα Ελισάβετ θα δει το μωρό εντός της ημέρας. Έπειτα, οι δύο τους αναφέρθηκαν στις πρώτες τους μέρες ως γονείς. «Είναι μαγικό, απίστευτο. Είμαι με τους δύο καλύτερους τύπους στον κόσμο και είμαι πραγματικά ευτυχισμένη», δήλωσε η Μέγκαν.«Είναι υπέροχο το να είσαι γονιός. Έχουν περάσει μόλις δυομιση – τρεις ημέρες, όμως είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι», πρόσθεσε ο Πρίγκιπας Χάρι.

Μοιάζει στον Χάρι ή την Μέγκαν το βασιλικό μωρό; 

Φυσικά, μια απορία που υπάρχει σε κάθε γέννηση βασιλικού μωρού στην Αγγλία, είναι το σε ποιόν μοιάζει. Έτσι, ο Πρίγκιπας χάρη δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί επί τούτου. Ο ίδιος έσπευσε να… ντριπλάρει την ερώτηση, αναφέροντας ότι: «Ο καθένας γνωρίζει ότι τα μωρά αλλάζουν συνεχώς όψη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments