Video

MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις του Ζαχίρ μετά την αποχώρηση του! (Video)

MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις του Ζαχίρ μετά την αποχώρηση του! (Video)
MasterChef: Τι αποκάλυψε για τη συμπεριφορά της Σπυριδούλας απέναντί του.

Το βράδυ της Τρίτης ο Ζαχίρ αποχώρησε από το MasterChef, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση στους τρεις κριτές και τους συμπαίκτες του. Οι κριτές με τα καλύτερα λόγια για τον Ζαχίρ, ενώ θυμήθηκαν την οντισιόν του και όλη του την πορεία μέσα στο παιχνίδι. Τέλος του ευχήθηκαν να πάει μπροστά και τον αποχαιρέτησαν μέσα σε ένα άκρως συγκινητικό κλίμα.

Μετά την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό μαγειρικής ο Ζαχίρ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κούκου», με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, όπου και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Ο παίκτης που συγκίνησε τους τηλεθεατές με την ιστορία του, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη Σπυριδούλα, αποκαλύπτοντας πως η συμπεριφορά της άλλαξε απέναντί του, όταν επέστρεψαν στο ριάλιτι οι παλιοί παίκτες.

«Κάποιοι συμπαίκτες ήταν ειρωνικοί και για μένα αυτό ήταν ό,τι χειρότερο. Μαγειρικά η Σπυριδούλα ήταν πολύ δυνατή. Προσπαθούσε πάρα πολύ. Ήθελε πολύ να φτάσει ψηλά. Από την άλλη ο έντονος χαρακτήρας της χάλαγε την εικόνα της. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν πως ώρες-ώρες ήταν ειρωνική. Δεν ήταν τόσο κακό κορίτσι, αλλά είχε αυτή τη συμπεριφορά που χάλαγε την εικόνα της. Με την είσοδο των παλιών παικτών άλλαξε η συμπεριφορά κάποιων παικτών. Η Σπυριδούλα έγινε πιο καλή. Ένιωσα πως δεν ήταν αληθινή».

MasterChef: “Η παραγωγή θέλει την Σπυριδούλα νικήτρια” λέει πρώην παίκτης

Ο Χαράλαμπος του MasterChef μίλησε στο Down Town της Κύπρου και την Αφροδίτη Γεωργίου. Ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής αναφέρθηκε στην ατάκα που άφησε ιστορία (Εν κουλί), ενώ εξέφρασε και την άποψή του για την τελική ευθεία του MasterChef. O Χαράλαμπος μάλιστα ανέδειξε τη Σπυριδούλα ως πιθανότερη νικήτρια

Μιας και ο τελικός του «MasterChef» πλησιάζει θα ήθελα να αρχίσουμε με τη γεύση που σου άφησε. Μπήκες δύο φορές στο φετινό παιχνίδι: “Είμαι έξω καρδιά άνθρωπος κι έτσι θέλω να κρατώ τα καλά, αφήνοντας τα κακά στην άκρη. Ό,τι κακό και να έγινε, όπως η άτυχη στιγμή με τον Παντελή και το «κουλί» και γενικά όσα άλλα έγιναν μέσα στο σπίτι, τα χρησιμοποιώ για να συνεχίσω όσο πιο καλά μπορώ. Να σου πω την αλήθεια, τώρα που το παιχνίδι κοντεύει στο τέλος, δεν μπορώ να με φανταστώ στον τελικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη θέση που πήρα. Νιώθω ότι έφυγα την κατάλληλη στιγμή”

Γιατί το λες αυτό; “Μετά την τελική δεκάδα, το παιχνίδι απέκτησε πιο έντονα στοιχεία reality και αναγκάζει τους παίχτες να αλλάξουν περισσότερα στοιχεία του εαυτού τους για να είναι πιο κοντά στο τηλεοπτικό κομμάτι. Αν κάποιος, για παράδειγμα, ήταν πολύ χαμηλών τόνων μέχρι τη δεκάδα, μετά αυτό θα έπρεπε να αλλάξει… Είναι δύσκολο όταν δεν το ‘χει ο χαρακτήρας σου”.

Κάνε μια πρόβλεψη για τον νικητή! “Νομίζω ότι νικήτρια του «MasterChef» θα είναι η Σπυριδούλα. Μαγειρικά αξίζει πολύ, η παραγωγή τής δίνει πολύ τηλεοπτικό χρόνο και γενικά έχει αυτό που ψάχνει το παιχνίδι: Έναν τηλεοπτικό μάγειρα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments