Αθλητισμός

Νικολάου: Η Έμπολι θέλει να τον αγοράσει, αλλά δεν μπορεί

Νικολάου: Η Έμπολι θέλει να τον αγοράσει, αλλά δεν μπορεί
Οι τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του Δημήτρη Νικολάου έφεραν μπαράζ δημοσιευμάτων περί αγοράς του από την Έμπολι, αλλά κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το τελευταίο διάστημα, ο Δημήτρης Νικολάου βρίσκει σταθερό χρόνο συμμετοχής στην Έμπολι. Δεν είναι μόνο αυτό, όμως. Ο Έλληνας στόπερ στις εμφανίσεις του αυτές έχει βαλθεί να πείσει την ομάδα του να τον αγοράσει. Πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και δείχνει έτοιμος να πάρει μέχρι και φανέλα βασικού στην ιταλική ομάδα. Ωστόσο, η αγορά του είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους «μπλε».

Θυμίζουμε, ότι πριν μερικές ημέρες, στην Ιταλία ανέφεραν ότι η Έμπολι μπορεί να δώσει 3 με 3,5 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό και να αποκτήσει τον παίκτη. Βέβαια, κάτι τέτοιο τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει… εξωπραγματικό. Κι αυτό γιατί το ποσό της μεταγραφής είναι ιδιαίτερα μεγάλο για την ιταλική ομάδα.

Λίγες εμφανίσεις, πολλά τα χρήματα

Παράλληλα, το γεγονός ότι μετράει μόλις τέσσερις εμφανίσεις, αν και ήταν θετικός, αποτελεί έναν ακόμη ανασταλτικό παράγοντα. Παράλληλα, η Έμπολι, κατά πάσα πιθανότητα, την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, καθώς δύσκολα θα αποφύγει το φετινό υποβιβασμό της. Και η πτώση της στα «αλώνια» θα έχει αντίκτυπο και στο μπάτζετ της, το οποίο θα μειωθεί αισθητά.

Έτσι, κι αλλιώς οι «μπλε» είναι από τις ομάδες που δεν αρέσκονται στο να ξοδεύουν και ιδιαίτερα πολλά χρήματα για παίκτες. Ουσιαστικά, κάθε σεζόν ψάχνουν φτηνές και έξυπνες λύσεις για να στελεχώσουν την ομάδα τους. Γι’ αυτό αν θέλουν να κρατήσουν τον Νικολάου και φυσικά θέλει και ο ίδιος να παραμείνει στη δεύτερη κατηγορία, θα πρέπει να υπάρξει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων.

Μπορεί να… ξανασκεφτεί τα τρία εκατομμύρια ο Ολυμπιακός

Όπως και να έχει, στον Ολυμπιακό ξέρουν ότι δεν μπορούν να βγάλουν 3 εκατ. από τον Νικολάου. Γι’ αυτό και δεν θα είναι εντελώς απίθανο να συζητήσουν για μια χαμηλότερη τιμή. Εξάλλου, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε να τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο βασικός λόγος, για τον οποίο παραχωρήθηκε δανεικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments