Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Ματιέ είπε “όχι” στην Σπόρτινγκ για νέο συμβόλαιο

Ολυμπιακός: Ο Ματιέ είπε “όχι” στην Σπόρτινγκ για νέο συμβόλαιο
Ολυμπιακός: Ο έμπειρος Γάλλος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020 με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Ολυμπιακός: Ο Ζερεμί Ματιέ έδωσε αρνητική απάντηση για νέο συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ αλλά με την παράμετρο πως δεσμεύεται με έναν χρόνο ακόμα με τον σύλλογο. Αυτό αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η A Bola. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο έμπειρος στόπερ – που αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού και είχε συμβόλαιο πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ – δεν δέχθηκε να κλείσει με νέο συμβόλαιο στην Σπόρτινγκ.

Ο Ματιέ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020 και προτίθεται να το εκπληρώσει. Από την στιγμή όμως που οι Πορτογάλοι προτάσσουν την άρνηση του Ζερεμί Ματιέ για το καινούριο συμβόλαιο τότε όλα είναι ανοιχτά. Οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του Γάλλου αμυντικού αναμένονται άμεσα.  Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Ματιέ δεν τα βρίσκει στο οικονομικό με την ομάδα της Λισσαβώνας και ότι υπάρχουν ακόμα και σκέψεις αποχώρησής του. Είναι κάτι που θα κριθεί στο προσεχές μέλλον και ίσως μέχρι τα τέλη Μαϊου.

Νικολάου: Η Έμπολι θέλει να τον αγοράσει, αλλά δεν μπορεί

O Δημήτρης Νικολάου τις τελευταίες εβδομάδες έχει βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην Έμπολι. Ο Έλληνας στόπερ στις εμφανίσεις του αυτές έχει βαλθεί να πείσει την ομάδα του να τον αγοράσει. Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του δείχνει έτοιμος να πάρει μέχρι και φανέλα βασικού στην ιταλική ομάδα. Ωστόσο, η αγορά του είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους «μπλε».

Πριν μερικές ημέρες, στην Ιταλία ανέφεραν ότι η Έμπολι ετοιμάζεται να προσφέρει 3 με 3,5 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του νεαρού στόπερ. Όμως κάτι τέτοιο τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει απίθανο. Κι αυτό γιατί το ποσό της μεταγραφής είναι ιδιαίτερα μεγάλο για την ιταλική ομάδα.

Λίγες εμφανίσεις, πολλά τα χρήματα

Παράλληλα, το γεγονός ότι μετράει μόλις τέσσερις εμφανίσεις, αν και ήταν θετικός, αποτελεί έναν ακόμη ανασταλτικό παράγοντα. Παράλληλα, η Έμπολι, κατά πάσα πιθανότητα, την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, καθώς δύσκολα θα αποφύγει το φετινό υποβιβασμό της. Και η πτώση της στα «αλώνια» θα έχει αντίκτυπο και στο μπάτζετ της, το οποίο θα μειωθεί αισθητά.

Έτσι, κι αλλιώς οι «μπλε» είναι από τις ομάδες που δεν αρέσκονται στο να ξοδεύουν και ιδιαίτερα πολλά χρήματα για παίκτες. Ουσιαστικά, κάθε σεζόν ψάχνουν φτηνές και έξυπνες λύσεις για να στελεχώσουν την ομάδα τους. Γι’ αυτό αν θέλουν να κρατήσουν τον Νικολάου και φυσικά θέλει και ο ίδιος να παραμείνει στη δεύτερη κατηγορία, θα πρέπει να υπάρξει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments