Ελλάδα

Ρουβίκωνας: Εισέβαλε σε ιατρείο γυναικολόγου που ζήτησε φακελάκι 800 ευρώ

Ρουβίκωνας: Εισέβαλε σε ιατρείο γυναικολόγου που ζήτησε φακελάκι 800 ευρώ
Εισβολή στο ιατρείο γυναικολόγου-μαιευτήρα πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας, σύμφωνα με ανακοίνωσή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Εισβολή στο ιατρείο γυναικολόγου-μαιευτήρα πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας, σύμφωνα με ανακοίνωσή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο γυναικολόγος βρέθηκε στο στόχαστρο των μελών του Ρουβίκωνα καθώς φέρεται να ζήτησε «φακελάκι» ύψους 800 ευρώ από εγκυμονούσα προκειμένου να αναλάβει τον τοκετό της εντός δημοσίου νοσοκομείου.

Στην ανακοίνωση του ο Ρουβίκωνας αναφέρει μεταξύ άλλων: «…για ποιο λόγο ζητάει αμοιβές ύψους 800 ευρώ από ανθρώπους που επέλεξαν να του εμπιστευτούν την υγεία τους, που δεν έχουν τη δυνατότητα ή τη βούληση να πληρώσουν για μια υπηρεσία που τυπικά τους παρέχεται δωρεάν.

Άνθρωποι με επείγοντα προβλήματα υγείας που χρήζουν άμεσης επέμβασης ή εγκυμονούσες γυναίκες που βιώνουν την αγωνία για το αν θα “πέσουν σε καλά χέρια”, ασθενείς που αναμένουν στον πόνο ή έρχονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο του θανάτου βρίσκονται στο έλεος ορισμένων κορακιών που θα αποφασίσουν για τη ζωή και το θάνατο με κριτήριο την πληρωμή που θα λάβουν».

Θυμίζουμε πως δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την ημέρα που ο Ρουβίκωνας χαστούκισε γιατρό που είχε απαιτήσει «φακελάκι» από καρκινοπαθή.  Η επίθεση κατά του γιατρού έγινε στο ιατρείο του, όπου εισέβαλαν τέσσερα με πέντε άτομα του Ρουβίκωνα. Με ύφος μπράβου ένας από αυτούς ρωτάει κάποιον από τους συντρόφους του «αυτός είναι;» κι αφού λαμβάνει θετική απάντηση, στρέφεται κατά του γιατρού:

«Εσύ είσαι αυτός που πήρε φακελάκι από καρκινοπαθή; Που βρήκε το θάρρος και το ‘βγαλε δημόσια και σ’ έκανε ρόμπα και καταδικάστηκες; Απάντησέ μου»! Ο γιατρός προσπαθεί να ψελλίσει μια απάντηση, «αφού ξέρεις την υπόθεση» και τότε ο Ρουβίκωνας επανέρχεται: «Τον όρκο του Ιπποκράτη τον ξέρεις;» και δίνει ένα χαστούκι στο γιατρό, που απαντά: «ναι, ρε παιδί μου»… «Την επόμενη φορά θα σε πετάξουμε από το παράθυρο» απείλησαν αφού τον στόλισαν με «κοσμητικά επίθετα» και προκάλεσαν ζημιές στο γραφείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments