Video

Άγιαξ – Τότεναμ: Ο Λούκας Μόουρα ξεσπά σε κλάματα βλέποντας και πάλι το γκολ του (vid)

Άγιαξ – Τότεναμ: Ο Λούκας Μόουρα ξεσπά σε κλάματα βλέποντας και πάλι το γκολ του (vid)
Άγιαξ - Τότεναμ: Ήταν το γκολ της ζωής του. Ήταν το ματς της ζωής του. Ήταν η στιγμή που δε θα ξεχάσει ποτέ. Ο Λούκας Μόουρα βλέποντας ξανά το "χρυσό" γκολ της πρόκρισης, ξέσπασε σε κλάματα.

Άγιαξ – Τότεναμ: Ο Λούκας Μόουρα πέτυχε χατ τρικ στον ημιτελικό με τον Αγιαξ ανατρέποντας το 2-0 του Αίαντα σε 2-3 για τους Λονδρέζους που θα αγωνιστούν στον τελικό του Champions League για πρώτη φορά από καταβολής του θεσμού. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Μόουρα μιλώντας σε βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο λύγισε. Ο δημοσιογράφος του φόρεσε ακουστικά και του έδειχνε μέσω κινητού τηλεφώνου όσα παρακολουθούσαν και άκουγαν εκείνη την ώρα στη Βραζιλία.

Δηλαδή τη στιγμή του χρυσού τέρματος που πέτυχε στο 95′ σε περιγραφή του Βραζιλιάνου σπορτκάστερ, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ αποθεώνοντας τον συμπατριώτη του για το γκολ που πέτυχε. Μια μεγάλη στιγμή που τον έξανε να ξεσπάσει.

Ο Λούκας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. «Εσπασε» on camera κλαίγοντας ασταμάτητα. Η συγκίνησή του ήταν εμφανής. «Είναι δύσκολο να μιλήσω. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος. Από παιδί ονειρευόμουν να παίξω στο Champions League , ήταν όνειρό μου να το κατακτήσω και τώρα έχω την ευκαιρία να το κάνω.

Είναι ευκαιρία να δώσω χαρά στην οικογένειά μου, σε όλους τους φίλους μου, για όλους όσοι είναι στο πλευρό μου από όταν γεννήθηκα. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι νιώθω. Πίστευα ότι μπορούμε να το κάνουμε, ακόμα και μετά το δεύτερο ημίχρονο με το 2-0 σε βάρος μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Δείτε το video με το ξέσπασμα του Μόουρα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments