Video

Survivor Spoiler (9/5/19): Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο (vid)

Survivor Spoiler (9/5/19): Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο (vid)
Survivor Spoiler (9/5/19): Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο αναμένεται στο παιχνίδι επιβίωσης. Δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο σήμερα.

Survivor Spoiler (9/5/19): Στην τελική του ευθεία μπαίνει το Survivor, με το σημερινό αγώνισμα επάθλου να στέλνει παίκτη στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Στο κλασσικό αγώνισμα των συμβόλων, οι Έλληνες παίκτες θα διεκδικήσουν τη νίκη και μαζί μια θέση στον μεγάλο τελικό. Ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα σύμβολα θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στην τετράδα των live τελικών της Αθήνας.

Έκπληξη, πάντως, αποτελεί το γεγονός ότι η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει κανένα σύμβολο. Απ’ ότι φαίνεται στο trailer του επεισοδίου, η «μάχη» αναμένεται να είναι σκληρή. Άλλωστε, όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα σύμβολα γίνεται. Αυτός είναι και ο τρόπος για να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στο μεγάλο τελικό. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, ότι στο σημερινό αγώνα θα αγωνιστούν μόνο οι Έλληνες παίκτες.

Ξέσπασε σε κλάματα για το χθεσινό έπαθλο ο Κυριάκος Πελεκάνος

Το έπαθλο για το αγώνισμα της Τετάρτης (8/5) έκρυβε αρκετές συγκινήσεις για τους παίκτες των δύο ομάδων. Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας είχαν την ευκαιρία να φάνε κοτόπουλο με πατάτες. Παράλληλα, ο κάθε παίκτης ξεχωριστά θα είχε δικαίωμα να φάει κι ένα γεύμα από τα χεράκια της μητέρας του. Οι παραγωγοί είχαν φροντίσει να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες των παικτών. Ζήτησαν τις αγαπημένες τους συνταγές και φρόντισαν να τις εκτελέσουν για να προσφέρουν στους παίκτες γνώριμες γεύσεις.

Το μεγαλύτερο μέρος των παικτών συγκινήθηκε στο άκουσμα αυτής της είδησης. Ο Κυριάκος Πελεκάνος, μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Ο Κύπριος είχε χάσει τη μητέρα του πριν από δύο χρόνια και μίλησε για την απώλεια της. Όπως ήταν λογικό, η εξομολόγηση του συγκίνησε άπαντες και από τις δύο ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments