Ελλάδα

Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα για άδεια

Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα για άδεια
Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου η νέα αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας.

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου η νέα αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας. Με το υπ΄αριθμόν 93/2019 βούλευμα τους, ομόφωνα οι δικαστές, υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση και για δεύτερη φορά (μετά τις έξι 2ήμερες ή 4ήμερες άδειες) έκριναν ότι ο πολυισοβίτης της 17 Ν δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να του χορηγηθεί άδεια.

Υπενθυµίζεται ότι ο Δηµήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται επτά ηµέρες σε απεργία πείνας, διαµαρτυρόµενος για τη µη χορήγηση άδειας από τις φυλακές, µετά το «βέτο» του εισαγγελέα Βόλου, ο οποίος έκρινε ότι διαθέτει τα τυπικά, αλλά όχι τα ουσιαστικά στοιχεία για τη λήψη άδειας από τις φυλακές.

Μάλιστα, σημείωνε ότι μετά τη μεταγωγή του από τις φυλακές του Κορυδαλλού στις φυλακές του Βόλου «τρείς φορές, τρεις διαφορετικοί εισαγγελικοί λειτουργοί έκριναν, ότι συντρέχουν οι τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις για την χορήγηση της άδειας». Στο υπόμνημα του κρατούμενου, σχολιάζονταν δε, ότι μεταξύ αυτών που είχαν συναινέσει σε προηγούμενο στάδιο στην χορήγηση άδειας ήταν και ο εισαγγελικός λειτουργός που άσκησε βέτο στο πρόσφατο αίτημα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments