Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Οι ακαδημίες των δανεισμών

ΠΑΟΚ: Οι ακαδημίες των δανεισμών
ΠΑΟΚ: Δεν "χωράνε" στην πρώτη ομάδα του Δικέφαλου του Βορρά, οι πιτσιρικάδες της Κ19.

Μία από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα έχει σίγουρα ο ΠΑΟΚ, με αρκετά ταλέντα να ξεχωρίζουν από τα φυτώρια της ομάδας. Οι ακαδημίες του «Δικεφάλου του Βορρά», έχασαν φέτος μόνο τον τίτλο του πρωταθλητή Κ17, από τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο όπως αναφέρει η Sportime και η στήλη «Agent Greek», υπάρχει ένα πρόβλημα που αφορά τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα τονίζεται ότι ούτε ένας από τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ του πρωταθλητή Ελλάδας τη νέα σεζόν. Μάλιστα αποκαλύπτεται ότι οι δανεισμοί των πιτσιρικάδων είναι αυτοί που προηγούνται και όχι η άνοδος τους το τοπ επίπεδο, δίπλα σε αυτούς που κατέκτησαν φέτος το τρόπαιο.

ΠΑΟΚ: Στα χνάρια των «μεγάλων» και η Κ-19

Μετά την πρώτη ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητη ήρθε και η σειρά της Κ-19 για να επαναλάβει τον άθλο των «μεγάλων». Την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης θα γίνει η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Αποστομωτική, συνεπής στον χαρακτηρισμό ως μίας από τις καλύτερες «φουρνιές» ταλέντων που έχει αναδείξει η ακαδημία του ΠΑΟΚ, η αήττητη Κ19 «σηκώνει» επισήμως την κούπα του πρωταθλήματος την Κυριακή 12 Μαΐου στην Τούμπα.

Η ομάδα των Γκαρσία και Σνάουτσνερ αντιμετωπίζει στις 12.00 τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι ανοιχτό για το κοινό, το οποίο μπορεί να χειροκροτήσει τους μικρούς, που όπως και οι «μεγάλοι» είχαν μια ονειρώδη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ είναι στους 82 βαθμούς, με την ΑΕΚ να ακολουθεί με 58, σε μια χαοτική διαφορά που έδωσε το πρωτάθλημα στον Δικέφαλο επτά αγωνιστικές πριν το τέλος.

Σε 28 παιχνίδια μετρά 27 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ έχει πετύχει 80 γκολ κι έχει δεχθεί 19.Αξιοσημείωτη δε, είναι η πορεία της Κ19 στο Youth League, η οποία ανεκόπη από την Τότεναμ στο ματς της Τούμπας ενώπιον ενός συγκλονιστικού κοινού που επιβράβευσε τους κόπους των παικτών του Γκαρσία. Προφανώς και το παιχνίδι της Κυριακής είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να «σηκωθεί» άλλη μία κούπα στον ουρανό της Τούμπας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments