Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου 2019: Δώδεκα προσαγωγές για τα επεισόδια στη Μεταμόρφωση

Τελικός Κυπέλλου 2019: Δώδεκα προσαγωγές για τα επεισόδια στη Μεταμόρφωση
Τελικός Κυπέλλου 2019: Η αστυνομία προχώρησε σε 12 προσαγωγές για τα επεισόδια των οπαδών της ΑΕΚ στη Μεταφόρτωση.

Τελικός Κυπέλλου 2019: Μπορεί το ΟΑΚΑ να είναι άδειο από κόσμο, ωστόσο η αστυνομία εξακολουθεί να πονοκεφαλιάζει σχετικά με τις κινήσεις οπαδών. Χθες βράδυ στην Μεταμόρφωση 80 μοτοσυκλέτες έκαναν βόλτες γύρω από την οδό Αναγεννήσεως. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για φίλους της ΑΕΚ που περίμεναν κάποιο πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Οι ύποπτες κινήσεις έγιναν αντιληπτές από την αστυνομία που έσπευσε στην περιοχή. Όταν η ομάδα ΔΙΑΣ έκανε την εμφάνιση της, δέχτηκε επίθεση από τους οπαδούς. Οι συμπλοκές κράτησαν για λίγη ώρα και οι αρχές προχώρησαν σε 12 προσαγωγές οπαδών για τις αναταραχές και τα επεισόδια που έγιναν.

Τελικός Κυπέλλου 2019: Ακόμα και λίγοι οπαδοί είναι πρόβλημα

Σύμφωνα με μαρτυρίες έντρομων πολιτών, οπαδοί της ΑΕΚ που κινούνταν στην Αττική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης, είχαν άγρια συμπλοκή με αστυνομικές δυνάμεις, με την κατάσταση να ξεφεύγει. Από τη μία οι οπαδοί της Ένωσης να χρησιμοποιούν μολότοφ και ό,τι άλλο είχαν να πετάξουν και από την άλλοι οι αστυνομικοί να προσπαθούν να τους απωθήσουν-εμποδίσουν με χημικά, εμποδίζοντάς τους να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά η ΕΠΟ και η Αστυνομία είχαν συμφωνήσει να δοθούν συνολικά 840 προσκλήσεις στις δύο ομάδες και την Ομοσπονδία. Εντούτοις, ήδη υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι προσκλήσεις, τελικά, θα υπερβαίνουν τις 1.200, με τις δύο ομάδες να έχουν από (τουλάχιστον) 300 οπαδούς στο ΟΑΚΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments