Video

MasterChef spoiler 11/5/19: Συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι το reality μαγειρικής

MasterChef spoiler 11/5/19: Συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι το reality μαγειρικής
MasterChef spoiler 11/5/19: Άλλη μια φορά το reality μαγειρικής σάρωσε τα πάντα στη μάχη της τηλεθέασης.

MasterChef spoiler 11/5/19: Το reality μαγειρικής είναι το πιο επιτυχημένο πρότζεκτ της τηλεοπτικής σεζόν 2018/19. Κάτι που δεν αποτελεί προσωπική άποψη, αλλά φαίνεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης. Το MasterChef συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ κι όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία, τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν για το Star.

Στο κανάλι μόνο ευχαριστημένοι μπορούν να είναι από το γεγονός πως στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, το πρόγραμμα καταφέρνει να παίρνει άνετες πρωτιές έναντι των ανταγωνιστών στην Prime Time ζώνη.

Κάτι που συνέβη και το βράδυ της Παρασκευής. Η αγχωτική δοκιμασία… επιβίωσης και η αποχώρηση της κατασυγκινημένης Ασημίνας εκτόξευσαν τα νούμερα του MasterChef, που έφτασε σε λεπτό προβολής μέχρι και το 42.1%, αφήνοντας κατά πολύ πίσω του τους ανταγωνιστές. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα πως ακόμη και στην περίοδο των διαφημίσεων, η τηλεθέαση στο Star παρέμενε σε υψηλά επίπεδα, με τους τηλεθεατές να μην αλλάζουν καν… κανάλι για να περάσει η ώρα.

MasterChef spoiler 11/5/19: Χτύπησε πάλι 40αρι

Κατά μέσο όρο, στο γενικό κοινό, το MasterChef πήρε την πρώτη θέση στην Prime Time της Παρασκευής, καταγράφοντας 24.9%. Πίσω του, κατά τέσσερις μονάδες βρέθηκε το σίριαλ του ΑΝΤ1, «Η Επιστροφή», με 20.9%, ενώ το Έλα στη Θέση μου έφτασε μέχρι το 20.7%. Αυτά τα τρία προγράμματα ξεπέρασαν το «φράγμα» του 20%, ενώ οι υπόλοιποι πάλεψαν μεταξύ διψήφιων και μονοψήφιων ποσοστών.

Το Power of Love Gala έμεινε στο 11.3%, η «Ελληνική Χρεοκοπία» του ΣΚΑΪ σημείωσε 8.8%, ενώ η «Επόμενη Μέρα» στην ΕΡΤ, δεν έφτασε ούτε το 3% (2.8%). Τηλεθέαση Prime Time Παρασκευής, MasterChef 24.9%, Η Επιστροφή 20.9%, POL Gala 11.3%, Ελληνική Χρεοκοπία 8.8%.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments