Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Στον Δικέφαλο του Βορρά ο Λουίς Ενρίκε

ΠΑΟΚ: Στον Δικέφαλο του Βορρά ο Λουίς Ενρίκε
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πάνω στους πανηγυρισμούς μπέρδεψαν τα ονόματα.

Ο Λουίς Ενρίκε στον ΠΑΟΚ; Έγινε και αυτό μέσα στον πανζουρλισμό και την ευφορία των φιλάθλων του. Τα ξημερώματα στο Ελευθέριος Βενιζέλος, οι φίλαθλοι του Δικεφάλου περίμεναν την αποστολή και έγιναν ένα κουβάρι με τους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα στελέχη των Νταμπλούχων Ελλάδας.

Κάποιοι από τους φίλαθλους του ΠΑΟΚ, σήκωσαν στους ώμους τον Πέντρο Ενρίκε και φώναξαν: «Λουίς Ενρίκε οε οε».

Μέσα στην χαρά τους και την…τρέλα που τους έπιασε με το Νταμπλ που κατέκτησε η ομάδα του Λουτσέσκου οι φίλαθλοι των ασπρόμαυρων μπέρδεψαν το μικρό όνομα του Βραζιλιάνου με τον άλλοτε μεγάλο σταρ του ισπανικού ποδοσφαίρου και νυν προπονητή της Εθνικής ομάδας των «φούριας ρόχας».

ΠΑΟΚ: Συγκλονιστική στιγμή στο ΟΑΚΑ (vid)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ και σήμανε και την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ στην Ιστορία του. Όπως ήταν λογικό μετά τη λήξη του ματς οι παίκτες που τα έδωσαν όλα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ξέσπασαν.

Μια συγκλονιστική στιγμή καταγράφηκε στο ΟΑΚΑ, με τους Εβγέν Σάκχοφ, Χοσέ Κάνιας και Φερνάντο Βαρέλα, να λυγίζουν και να ξεσπούν σε κλάματα, μετά την ιστορική κατάκτηση του νταμπλ από τον ΠΑΟΚ. Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, λύγισαν από τις συγκλονιστικές στιγμές που ζουν και… χάρισαν ένα ανατριχιαστικό στιγμιότυπο στο κέντρο του γηπέδου, λίγο μετά την απονομή του τροπαίου.

Δείτε παρακάτω το συγκλονιστικό video:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments