Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τα «θέλω» των νταμπλούχων για την νέα σεζόν

ΠΑΟΚ: Τα «θέλω» των νταμπλούχων για την νέα σεζόν
ΠΑΟΚ: Ο Μάριο Μπράνκο έχει αναλάβει ήδη δράση, με στόχο να φτιαχτεί μια ομάδα, που θα διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Στον ΠΑΟΚ ζουν μαγικές στιγμές μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ύστερα από 34 χρόνια και την πρώτη κατάκτηση νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου, μετά και τη χθεσινή νίκη στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ. Το κλίμα στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» παραμένει εορταστικό, όμως ήδη υπάρχουν σχέδια όσον αφορά την επόμενη σεζόν.

Ο Μάριο Μπράνκο έχει αναλάβει ήδη δράση, με στόχο να φτιαχτεί μια ομάδα, που θα διεκδικήσει τον τελευταίο – άπιαστο ως τώρα – στόχο. Την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Αυτός θα είναι ο μεγάλος στόχος για την νέα χρονιά, που πρέπει να επιτευχθεί το καλοκαίρι. Οι θέσεις στις οποίες θα υπάρξει ενίσχυση είναι εκείνη του εξτρέμ, του κεντρικού μέσου και του αριστερού μπακ. Από εκεί και πέρα, στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ θα επιστρέψουν οι Λάμπρου και Μελίσσας, ενώ θα γίνει κίνηση για την απόκτηση των Μελιόπουλου και Ζίβκοβιτς της Ξάνθης.

Για όλα τα θέματα έχει υπάρξει σχετική κουβέντα μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος βέβαια θα κρίνει και τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά.

 Μετά από μία… έρευνα αγοράς, το Sportime αναλύει τα «θέλω» της ομάδας, ανά θέση στον αγωνιστικό χώρο.

«Νο1! Back up του Πασχαλάκη με συμβόλαιο γύρω στα 3-4 κατοστάρικα.

Θέση Νο3, αριστερό μπακ. Κανονικό. Εν δυνάμει βασικό. Ελεύθερο ή δανεικό με συμβόλαιο που αγγίζει τις 500.000 ευρώ. Ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια έχει ανοίξει debate αναφορικά με την χρησιμότητα του (κανονικά στόπερ) Κρέσπο και τον βαθμό ετοιμότητας του Γιαννούλη για να πάρει φανέλα βασικού σπίτι του.

Πάμε στον άξονα, Νο 6,5! Συνοδοιπόρος των Μαουρίτσιο, Βέρνμπλουμ όταν επιστρέψουν με το καλό. Ο ακριβός Ολιβέιρα αποχωρεί, όπως και οι Κάνιας, Σακχόφ (λογικά) μια και λήγουν τα συμβόλαιά τους. Το προφίλ του παίκτη είναι εν δυνάμει box to box. Με «γεμάτα» τρεξίματα, να πατάει περιοχή και ευχέρεια στο passing game. Κόστος; Ο ΠΑΟΚ δίνει συμβόλαιο πάνω από ένα 1 μύριο, αλλά όλα εξαρτώνται από το πιθανό transfer fee.

Πάμε στο φινάλε: winger! Μολονότι ήδη υπάρχουν 4 και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Λάζαρος Λάμπρου. Και όχι μόνο αυτό. Ο πρωταθλητής Ελλάδας θέλει βασικό εξτρέμ, όνομα-βιτρίνα σε σημείο που να πληρώνει και 1,5 εκατ. ευρώ συμβόλαιο για τον «εκλεκτό». Μέχρι νεοτέρας στο συρτάρι μένουν οι συζητήσεις για Νο9 (έχοντας Ακπόμ, Σβιντέρσκι) και σε περίπτωση παραμονής του Βαρέλα δεν τίθεται θέμα κεντρικού αμυντικού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments