Μedia

Survivor διαρροή 12/5/19: Επιστρέφουν πρώην παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Survivor διαρροή 12/5/19: Επιστρέφουν πρώην παίκτες στον Άγιο Δομίνικο
Survivor διαρροή 12/5/19: Οι πληροφορίες μιλάνε για επιστροφή παικτών στο reality επιβίωσης.

Survivor διαρροή 12/5/19: Ο φετινός κύκλος του reality επιβίωσης δεν έχει την ίδια επιτυχία με τους προηγούμενους. Ο Τούρκος παραγωγός έχει προσπαθήσει τα πάντα προκειμένου να αυξήσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Σε αυτό το πλαίσιο είχε συμφωνήσει με παλιούς παίκτες όπως η Κατερινά Δαλάκα και αγαπημένα πρόσωπα όπως ο Πάτρικ Ογκουνσότο.

Οι άνθρωποι της παραγωγής δεν το βάζουν κάτω και ετοιμάζουν ένα ιδιαίτερο επεισόδιο με άρωμα από όλα τα Survivor που έχουν παιχτεί τα τελευταία χρόνια από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Αυτό προβλέπει την παρουσία παλιών παικτών. Ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές με πρώην διαγωνιζόμενους. Ορισμένοι από αυτούς αρνήθηκαν και άλλοι είναι κοντά στο μεγάλο “ναι”.

View this post on Instagram

⚡️Απόψε 21:50⚡️ Σε νέο καλοκαιρινό σκηνικό το Quiz επιβίωσης είναι πιο απολαυστικό! … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR @sakiswp

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor διαρροή 12/5/19: Ποιοι επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο

Σύμφωνα με το “TV Έθνος” ο πρώτος που ήρθαν σε επαφή οι άνθρωποι του προγράμματος είναι ο Χρήστος Κρητικός. Ο γνωστός ηθοποιός δεν είναι κάθετα αρνητικός, αλλά οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Αντίθετα, η Θεσσαλονικιά γυμνάστρια, Εύη Σαλταφερίδου, όπως και ο επίσης προερχόμενος από τον χώρο της άθλησης, Πάνος Θεοδώρου, είναι πολύ κοντά στο να πουν το μεγάλο “ναι” στον ΣΚΑΙ.

Σε ότι αφορά την… αποστολή τους στον Άγιο Δομίνικο, αυτή περιλαμβάνει αφενός συμμετοχή στο αγωνιστικό κομμάτι και αφετέρου την παρουσία τους σ’ ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο αντιστοίχως θα έχουν προσκληθεί και πρώην παίκτες από το τουρκικού Survivor.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments