Video

Τελικός Κυπέλλου 2019: Συγκλονιστική στιγμή στο ΟΑΚΑ (vid)

Τελικός Κυπέλλου 2019: Συγκλονιστική στιγμή στο ΟΑΚΑ (vid)
Τελικός Κυπέλλου 2019: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξέσπασαν μετά την απονομή του τροπαίου.

Τελικός Κυπέλλου 2019: Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ και σήμανε και την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ στην Ιστορία του. Όπως ήταν λογικό μετά τη λήξη του ματς οι παίκτες που τα έδωσαν όλα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ξέσπασαν.

Μια συγκλονιστική στιγμή καταγράφηκε στο ΟΑΚΑ, με τους Εβγέν Σάκχοφ, Χοσέ Κάνιας και Φερνάντο Βαρέλα, να λυγίζουν και να ξεσπούν σε κλάματα, μετά την ιστορική κατάκτηση του νταμπλ από τον ΠΑΟΚ. Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, λύγισαν από τις συγκλονιστικές στιγμές που ζουν και… χάρισαν ένα ανατριχιαστικό στιγμιότυπο στο κέντρο του γηπέδου, λίγο μετά την απονομή του τροπαίου.

Δείτε παρακάτω το συγκλονιστικό video:

Βιεϊρίνια: «Είναι ώρα να τους δείξουμε ξανά ότι είμαστε οι καλύτεροι»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν μπορούσε να είναι παρών στον τελικό του Κυπέλλου όμως με το αρχηγικό μήνυμα που έστειλε στους συμπαίκτες του πριν το ματς με την ΑΕΚ έδειξε πως είναι μαζί τους. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ φρόντισε να δείξει έμπρακτα την υποστήριξή του για ακόμη μία φορά μέσω μηνύματός με το οποίο ζητούσε από τους συμπαίκτες του να αποδείξουν για ακόμη μία φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα.

Το μήνυμά του Βιεϊρίνια:

«Παιδιά θα ήθελα να σας πω κάποια λόγια. Πρώτα απ’ όλα καλή επιτυχία στον αγώνα του Σαββάτου, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε μαζί δύο χρόνια με πολλούς από εσάς και πριν το ματς θα ήθελα να σας πω να παίξετε όπως παίξαμε όλη την χρονιά, να παίξετε σαν ομάδα, να βοήθησε ο ένας τον άλλον και να απολαύσετε τον αγώνα.

Έχουμε γράψει ήδη ιστορία και θα συνεχίσετε να γράφετε ιστορία. Είναι ένας ακόμη τελικός, ξέρετε πως είναι τους τελικούς δεν τους παίζουμε, τους κερδίζουμε. Δεν μπορώ να είμαι μαζί σας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι αλλά είμαι εδώ να σας υποστηρίξω όπως οι οπαδοί μας, μας υποστηρίζουν σε όλον τον κόσμο.

Παιδιά, δώστε ό,τι έχετε, γνωρίζετε ότι είμαστε οι καλύτεροι και είναι ώρα να τους δείξουμε ξανά ότι είμαστε οι καλύτεροι. Καλή τύχη το Σάββατο και είμαι εδώ για να σας υποστηρίξω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments