Αθλητισμός

Δημήτρης Κουρμπέλης: Όλο και πιο έντονο το ενδιαφέρον της Στρασμπούρ

Δημήτρης Κουρμπέλης: Όλο και πιο έντονο το ενδιαφέρον της Στρασμπούρ
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν έχει βγει από τη λίστα της γαλλικής Στρασμπούρ.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται στη λίστα της Στρασμπούρ και η γαλλική ομάδα δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε πρόταση για την απόκτησή του. Πάντως η ομάδα της Ligue 1, που είναι ενδέκατη στη βαθμολογία αλλά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο επόμενο Europa League κατακτώντας το Λιγκ Καπ, δεν έχει τον διεθνή μεσοαμυντικό του Παναθηναϊκού πρώτη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα, πάντως, με την «Πράσινη», αν έρθει μια πρόταση της τάξεως των 3,5 εκατ. ευρώ, στον Παναθηναϊκό θα εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του ποδοσφαιριστή. Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος άσος έχει συμβόλαιο ως το Δεκέμβριο του 2020 και εδώ και καιρό λέγεται πως πρόθεση της διοίκησης είναι να συζητήσει μαζί του για επέκταση συμβολαίου.

Πρέπει, επίσης, να επισημανθεί πως σε περίπτωση πώλησης του Κουρμπέλη ο Αστέρας Τρίπολης διατηρεί ένα πολύ υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, της τάξεως του 25%, συνεπώς σε περίπτωση που παραχωρηθεί σε ομάδα ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει μόνο τα 3/4 του ποσού.

Να σημειώσουμε πως το δημοσίευμα της εφημερίδας “Πράσινη” αναφέρει μεν για 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως και η τιμή… εκκίνησης του “Κούρμπε” βρίσκεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Και από αυτή τη βάση θα ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός, γνωρίζοντας πως δύσκολα μπορεί να ξεπεράσει τα 2,5 – 3 εκατομμύρια ευρώ μια πρόταση για τον αρχηγό της ομάδας.

Τι λέει και τι θέλει ο ίδιος; Αν πάρει μεταγραφή, προτεραιότητά του είναι να αγωνιστεί στο εξωτερικό και όχι σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα. Δεν… καίγεται για ελληνική ομάδα, αφού στον Παναθηναϊκό έχει υψηλό συμβόλαιο και εξασφαλισμένη θέση βασικού. Σύντομα, μάλιστα, θα κληθεί για συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας του. Αν σε αυτές τις κουβέντες προκύψει διαφορά, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο παίκτης θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments