Αθλητισμός

Μανόλο Χιμένεθ: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του στην ΑΕΚ

Μανόλο Χιμένεθ: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του στην ΑΕΚ
Ο Μανόλο Χιμένεθ άκουσε πριν λίγες μέρες τον Μελισσανίδη να τον στηρίζει, αλλά ο χαμένος τελικός και η κακή εικόνα της ΑΕΚ τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

Έφυγε πέρσι σαν πρωταθλητής για να συνεχίσει στη χώρα του την Ισπανία, όμως για τον Μανόλο Χιμένεθ η επιλογή του δεν του… βγήκε. Γρήγορα αποχώρησε από τη Λας Πάλμας και όταν αποχώρησε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλησε να πάει στα… σίγουρα. Κάλεσε πίσω τον Ισπανό προπονητή και εκείνος δέχτηκε μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Με στόχο να μπει η Ένωση και πάλι στον σωστό δρόμο.

Η τρίτη θητεία του Χιμένεθ στην ΑΕΚ μόνο πετυχημένη δεν αποδείχτηκε, τουλάχιστον αυτούς τους πρώτους μήνες. Οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να επανέλθουν στο πρωτάθλημα, μένοντας στην τρίτη θέση. Στο Κύπελλο έφτασαν στον τελικό, αλλά η εικόνα τους ήταν αποκαρδιωτική απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ δε δημιούργησε ευκαιρίες, δεν απείλησε, δεν πίεσε, παρ’ όλο που βρισκόταν πίσω στο σκορ. Και ο Χιμένεθ χρεώνεται πολλά.

Παρά το γεγονός ότι η συνάντηση που υπήρξε προ ημερών ανάμεσα σε Μελισσανίδη, Λυμπερόπουλο και Χιμένεθ έστελνε μήνυμα… παραμονής του Ισπανού, πλέον αυτή τίθεται εν αμφιβόλω σύμφωνα με τη “Live Sport”. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του Ανδαλουσιάνου προπονητή, για τον οποίο αναγνωρίζει πάντως ότι δεν ευθύνεται για τη φετινή πορεία της Ένωσης. Την ίδια στιγμή βέβαια υπάρχουν και πρόσωπα κοντά στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, που φαίνεται να τάσσονται υπέρ μίας πιθανής αλλαγής στον πάγκο. Δύο ονόματα μάλιστα που ενδέχεται να απασχολήσουν σε πιθανό διαζύγιο με τον Χιμένεθ, είναι αυτά των Κρίστιανσεν και Μιλόγεβιτς, που έχουν “παίξει” και στο παρελθόν για τον Δικέφαλο.

Ποιες είναι οι πιθανότητες; Αυτή τη στιγμή φαντάζουν μοιρασμένες. Και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά για το αν θα παραμείνει ή όχι ο Χιμένεθ. Ο ίδιος, πάντως, θα ήθελε να χτίσει και πάλι την ομάδα όπως την έχει στο μυαλό του, αφού η φετινή ευθύνη δεν είναι μονάχα δική του. Και με τις κατάλληλες κινήσεις να δημιουργήσει από την αρχή την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν, που σκοπό θα έχει να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments