Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Δεν ξέχασε τους οπαδούς της ΑΕΚ ο Αιγύπτιος

Αμρ Ουάρντα: Δεν ξέχασε τους οπαδούς της ΑΕΚ ο Αιγύπτιος
Ο Αμρ Ουάρντα έστειλε μήνυμα προς τους οπαδούς της ΑΕΚ με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αμρ Ουάρντα δίνει νέα πνοή στην κόντρα του με τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε προχωρήσει στο παρελθόν σε μερικά ποσταρίσματα κατά των “κιτρινόμαυρων”. Μάλιστα, σε ένα από αυτά ο ποδοσφαιριστής είχε χάσει τον έλεγχο και χρησιμοποίησε άσχημους χαρακτηρισμούς.

Αυτή η συμπεριφορά του είχε προκαλέσει αντιδράσεις και ο Ατρόμητος τον είχε θέσει εκτός ομάδας για ένα διάστημα. Αφορμή ήταν κάποιες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του. Τότε ο παίκτης που ανήκει στον ΠΑΟΚ, προχώρησε σε χειρονομίες και θέλησε να θυμίσει στους φιλάθλους πόσες φορές τους είχε κερδίσει ο “δικέφαλος του βορά”.

Αμρ Ουάρντα: Συνεχίζει την κόντρα με την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε ξανά της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση των “ασπρόμαυρων” σε ισάριθμους τελικούς κόντρα στην “Ένωση”. Αυτό έδωσε την αφορμή στον Αμρ Ουάρντα να χτυπήσει ξανά. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανέβασε δυο φωτογραφίες από τη μέρα που είχε το επεισόδιο. Τις εικόνες τις συνόδευσε με την λεζάντα “Life is karma… Double”.

Μπορεί ο έμπειρος ποδοσφαιριστής να πανηγύρισε για το νταμπλ του ΠΑΟΚ, αλλά το μέλλον του στην ομάδα μόνο σίγουρο δεν είναι. Ο Αμρ Ουάρντα δεν υπολογίζεται από τον Ρασβάν Λουτσέσκου και δύσκολα θα συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments