Βιβλίο

Νέο βιβλίο: Η εκδίκηση του ματωμένου στιλέτου

Νέο βιβλίο: Η εκδίκηση του ματωμένου στιλέτου
"Η εκδίκηση του ματωμένου στιλέτου" είναι το νέο βιβλίο της Άννας Λάμπρου.

Το νέο βιβλίο της Άννας Λάμπρου εκδόθηκε στις 10/5/19 και έχει τίτλο «Η εκδίκηση του ματωμένου στιλέτου«. Η ιστορία στο βιβλίο διαδραματίζεται κάπου πριν από τον Μεσαίωνα. Κάποτε… στην Ευρώπη. Δυστυχία, σκλαβιά και φόβος. Η ιστορία ενός ευτυχισμένου λαού, που ζούσε γεμάτος αγάπη και δικαιοσύνη πριν αμαυρωθεί από τη δολοφονία της αγάπης.  Η δυστυχία του λαού που υπέφερε τα πάνδεινα, όταν καταδυναστεύτηκε από την εξουσία ενός τυραννικού Μονάρχη. Η ιστορία ενός νέου άντρα που πρόθυμα δέχτηκε να αντιμετωπίσει τους δολοφόνους της αγάπης και να θυσιαστεί για τη σωτηρία και την ελευθερία αυτού του λαού.

Κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, όπως κανείς δε γνωρίζει πώς ξαφνικά και εντελώς απροειδοποίητα πολλές φορές η ευτυχία παραχωρεί τη θέση της στη δυστυχία. Φυσικό ήταν και οι δύο ερωτευμένοι να μην μπορέσουν να μαντέψουν πως εκείνη η γαλήνια βραδιά τους θα μετατρεπόταν σε καταστροφική δυστυχία για εκείνους και θα εξελισσόταν σε καταιγίδα για το μέλλον πολλών άλλων…

Η εκδίκηση του ματωμένου στιλέτου: Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

H Άννα Λάμπρου (Οκτωνιάδη) γεννήθηκε στον Πειραιά το 1941. Αποφοίτησε από τη Μέση Εμπορική Σχολή Πειραιώς το 1959 και από το Institute of English Language and Literature of Piraeus επίσης το 1959. Εργάστηκε από το 1960 στην Ελλάδα και στην Αυστραλία σε ναυτιλιακές εταιρείες ως ναυλομεσίτρια, διαχειρίστρια πλοίων, συμπλοιοκτήτρια, οικονομική διευθύντρια. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 1992. Έχει γράψει τα θεατρικά έργα «Απολύεσαι!!!» (κωμωδία) και «Η Λογική του Παραλογισμού» (ψυχολογικό θρίλερ). Το βιβλίο «η εκδίκηση του ματωμένου στιλέτου» είναι  368 σελίδες και εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη.

Διαβάστε Eπίσης

Διεθνής Έκθεση Βιβλίου: Εγκαινιάστηκε στις 9 Μαΐου

Βιβλία προτάσεις: Από την Ύδρα με αγάπη

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι