Αθλητισμός

Κάλουμ Ρόμπερτς: Το “αντίο” στη Νιούκαστλ, το ταξίδι Νταμπίζα και το “πάει στον Παναθηναϊκό”

Κάλουμ Ρόμπερτς: Το “αντίο” στη Νιούκαστλ, το ταξίδι Νταμπίζα και το “πάει στον Παναθηναϊκό”
Τι συμβαίνει με τον Κάλουμ Ρόμπερτς, που φέρεται να αποτελεί διακαή πόθο του Παναθηναϊκού.

Ο Κάλουμ Ρόμπερτς φέρεται να απασχολεί πολύ έντονα τον Παναθηναϊκό και ο Νίκος Νταμπίζας τον έχει στην κορυφή της λίστας του. Σύμφωνα μάλιστα με το “Έθνος”, μετά τον πρώτο γύρο επαφών που πραγματοποίησε με την πλευρά του παίκτη, ο τεχνικός διευθυντής έκανε νέο ταξίδι-αστραπή στην Αγγλία την Παρασκευή 3 Μαΐου για να δει από κοντά τον νεαρό κυνηγό στον αγώνα U23 της Νιούκαστλ με τη Ρέντινγκ όπου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (σκόραρε και κέρδισε πέναλτι στο 120′).

Μετά το παιχνίδι δε, ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού εμφανίζεται να είχε συζήτηση με τον Ρόμπερτς και τον Βρετανό ατζέντη του, αναλύοντας το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν και τις σκέψεις του για τον ίδιο. Ο Άγγλος εξτρέμ μάλιστα φέρεται να βλέπει πλέον με θετική διάθεση την προοπτική του των “πρασίνων”, παρότι έχει προτάσεις από Β’ Γερμανίας και Championship.

Το όνομα του Καλούμ Ρόμπερτς φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό και οι Βρετανοί. Μάλιστα αυτή τη φορά προχωράνε το θέμα ένα βήμα παραπάνω, αναφέροντας πως είναι δεδομένη η συμφωνία του 22χρονου ποδοσφαιριστή με τους «πράσινους».

«Ένα τελευταίο παιχνίδι», έγραψε στο Instagram ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, προαναγγέλοντας επί της ουσίας την αποχώρησή του από τη Νιούκαστλ, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Και στην Αγγλία βάζουν στο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό περισσότερο από κάθε άλλη φορά αναφέροντας κατ’ ουσίαν ότι «αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή του».

Η under 23 της Νιούκαστλ αγωνίστηκε χθες απέναντι στην Σαουθάμπτον και σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο Ρόμπερτς αναμένεται να παίξει για τελευταία φορά και στη συνέχεια θα πάρει μεταγραφή για το Τριφύλλι!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments