Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτούς τσέκαρε στο Ρίο Άβε – Μπενφίκα

Ολυμπιακός: Αυτούς τσέκαρε στο Ρίο Άβε – Μπενφίκα
Ο Ολυμπιακός είχε στείλει άνθρωπο στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσει από κοντά το Ρίο Άβε - Μπενφίκα και να... τσεκάρει ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός πέραν των στοχευμένων κινήσεων ψάχνει στο μεταγραφικό παζάρι για να βρει και παίκτες – λαβράκια. Για τον λόγο αυτό έκανε σκάουτινγκ στο Ρίο Άβε – Μπενφίκα, σύμφωνα με την “Α Bola”. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής με τους «αετούς» της Λισαβόνας να παίρνουν τη νίκη με 3-2 και να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο.

Με βάση το δημοσίευμα της «A Bola» ο Ολυμπιακός είχε στείλει άνθρωπο για να δει το ματς, μαζί με εκείνους των Σεβίλλη, Θέλτα, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Χέρενφεϊν, Σεντ Ετιέν, Ρεν και Αντάλιασπορ. Τα σενάρια αναφέρουν πως οι νεαροί Γκαμπριελζίνιο, Γκαλένο ήταν ανάμεσα σε αυτούς που τσεκαρίστηκαν.

Και οι δύο παίζουν με ευκολία τόσο αριστερά, όσο δεξιά στην επίθεση, ενώ είναι Βραζιλιάνοι. Ο πρώτος έχει μάνατζερ τον Ζόρζε Μέντες, που είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός κάνει δουλειές. Όσο για τον Γκαλένο είναι δανεικός στην Ρίο Άβε από την Πόρτο. Κάτι που επίσης λέει πολλά αφού ο Ολυμπιακός διατηρεί καλές σχέσεις με τους «δράκους».

Επιπλέον, η Live Sport αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είχε τα μάτια του στραμμένα και στον 25χρονο Πορτογάλο στόπερ Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Σεμέδο αποκτήθηκε τον Γενάρη από την ισπανική Ουέσκα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν δύο χρόνια η Βιγιαρεάλ είχε δώσει 14 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πιο δύσκολη περίπτωση φαντάζει πάντως ο Γκαλένο, που αγωνίζεται δανεικός από την Πόρτο κι έκανε πολύ καλή σεζόν (9 γκολ/11 ασίστ), ενώ εμφανίζεται έτοιμος να επιστρέψει για… μονιμοποίηση στους “Δράκους”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments