Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Νέα κίνηση για Σκρτελ

Ολυμπιακός: Νέα κίνηση για Σκρτελ
Ολυμπιακός: Τον Μάρτιν Σκρτελ φέρεται να εξετάζουν οι ερυθρόλευκοι για το κέντρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός δεν εξετάζει μόνο την περίπτωση του Βαλμπουενά από την Φενερμπαχτσέ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν στο στόχαστρό τους τον Μάρτιν Σκρτελ. Σύμφωνα με πληροφορίες και ρεπορτάζ από την Τουρκία οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει κινήσεις και επαφές και για τον 34χρονο Σολβάκο στόπερ που έχει 38 αναμετρήσεις φέτος με 1 τέρμα.

Ο Μάρτιν Σκρτελ είναι προς αποχώρηση από την Φενέρ, και το δίκτυο Sporx κάνει λόγο και για προχωρημένες συζητήσεις. Στο παρελθόν ο έμπειρος δεξιοπόδαρος στόπερ με θητεία σε Ρωσία, Λίβερπουλ και πάνω από 100 συμμετοχές στην Εθνική Σλοβακίας έχει συνδεθεί ξανά με τον Ολυμπιακό.

Σκρτελ: Αρνήθηκε πρόταση της Μπαρτσελόνα

Ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε, Μάρτιν Σκρτελ, φαίνεται πως αρνήθηκε πρόταση από την Μπαρτσελόνα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι «μπλαουγκράνα» αναζητούσαν έναν στόπερ για να είναι καλυμμένοι μετά τον τραυματισμό του Σαμουέλ Ουμτιτί και στράφηκαν στον 34χρονο Σλοβάκο στόπερ που αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε, αλλά εκείνος δεν ήθελε να είναι… ρεζέρβα.

Συνεργάτης της εταιρείας μάνατζερ που εκπροσωπεί τον άλλοτε άσο της Λίβερπουλ είπε: «Η Μπαρτσελόνα επέμενε στην απόκτησή του, αλλά ο Μάρτιν δεν συμφώνησε γιατί δεν ήθελε να είναι αναπληρωματικός. Είναι χαρούμενος στην Τουρκία, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Φενέρ και δεν επιθυμούσε να είναι τρίτη λύση στην Μπαρτσελόνα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments