Lifestyle

Survivor: “Αυτοϊκανοποιήθηκα σ’ έναν φοίνικα”, παραδέχθηκε πρώην παίκτης (vid)

Survivor: “Αυτοϊκανοποιήθηκα σ’ έναν φοίνικα”, παραδέχθηκε πρώην παίκτης (vid)
Survivor: Σε μια... πιπεράτη αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Χρανιώτης, μιλώντας για τον καιρό που πέρασε στον Άγιο Δομίνικο.

Η πιο… πιπεράτη ερώτηση που αφορά σε πρώην και νυν παίκτες του Survivor έχει να κάνει με τη ερωτική συνεύρεση. Γιατί, ναι μεν στερούνται το μαλακό κρεβάτι και κυρίως το φαγητό, αλλά μένουν σε μια παραλία με ελαφριά περιβολή για μήνες ολόκληρους. Οι περισσότεροι έχουν δηλώσει ότι οι κακουχίες και η πείνα δεν τους άφηναν να σκεφτούν τόσο αυτό το κομμάτι. Ωστόσο, ο Γιώργος Χρανιώτης δεν συμμερίστηκε την άποψη τους. Τουναντίον μάλιστα!

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον ALPHA και κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για την περίοδο που πέρασε στον Άγιο Δομίνικο. Ιδίως τώρα που έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία περί επιστροφής παλιών παικτών στο παιχνίδι, οι περισσότεροι ήθελαν να μάθουν πράγματα. Ο Κώστας Τσούρος τον ρώτησε αν είχε σεξουαλικές ορμές και πώς τις εκτόνωσε στο τροπικό νησί.

«Ναι είχα και θα προσθέσω ότι το έκανα μόνος μου. Κάποια στιγμή είχαμε φάει κρέας και μάλλον το αίμα κάτι έκανε στον οργανισμό και ξύπνησαν διάφορα ένστικτα. Αυτό δε γινόταν σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο. Σε έναν φοίνικα το έκανα» δήλωσε χωρίς περιστροφές ο Γιώργος Χρανιώτης. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor πρόσθεσε με αρκετή δόση χιούμορ: «Μου λείπει αυτός ο φοίνικας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments