Lifestyle

Τόνια Σωτηροπούλου: Η αμηχανία της όταν ερωτήθηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη

Τόνια Σωτηροπούλου: Η αμηχανία της όταν ερωτήθηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη
Η γνωστή ηθοποιός αρνήθηκε ότι είχε σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη στο παρελθόν.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης, πρωταγωνιστούν στην ταινία “Everything is wonderful”, η πρεμιέρα της οποίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον Κινηματογράφο «Δαναός». Εκεί έδωσε το παρών η γνωστή ηθοποιός, η οποία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη συνεργασία τους. Η Τόνια Σωτηροπούλου μάλιστα διέψευσε πως οι δυο τους υπήρξαν στο παρελθόν ζευγάρι.

Η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι πρώην σύντροφος. Είμαστε ηθοποιοί και καλλιτέχνες και σίγουρα τυχαίνει να δουλεύουμε μαζί. Όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας, ο Αλέξης είναι εξαιρετικός ηθοποιός με εξαιρετική πορεία, βοηθάει πάρα πολύ την ταινία που έχει αυτόν τον ρόλο. Ο Κωστής έχει δει την ταινία και του αρέσει πολύ. Έτσι μου λέει.

Η Τόνια Σωτηροπούλου παράλληλα, η οποία συνοδευόταν από τον Κωστή Μαραβέγια, διέψευσε πως οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν το ερχόμενο καλοκαίρι. Δείτε τις δηλώσεις της ηθοποιού:

Τόνια Σωτηροπούλου εύχεται στον Μαραβέγια: «Χρόνια πολλά άνθρωπέ μου»

O Κωστής Μαραβέγιας έχει τα γενέθλιά του εχθές. Ο τραγουδοποιός «έκλεισε» τα 45 του χρόνια και η σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου του ευχήθηκε δημόσια «χρόνια πολλά», μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους, στην οποία εκείνη βρίσκεται από πάνω του και τον αγκαλιάζει τρυφερά. Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό, δείχνοντας πολύ ταιριαστοί. «Χαρούμενα γενέθλια άνθρωπέ μου! Είσαι απίστευτος και αξίζεις μόνο τα καλύτερα από τα καλύτερα στη ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments