Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έδειξε στον Πορτοσάλτε ποια ερώτηση να του κάνει (vids)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έδειξε στον Πορτοσάλτε ποια ερώτηση να του κάνει (vids)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε στον Άρη Πορτοσάλτε ποια ερώτηση θέλει να του κάνει, όπως είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 2017.

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού λέει ο λαός, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως δεν το συμμερίζεται ιδιαίτερα. Δεν εξηγείται διαφορετικά η κίνησή του να δώσει και πάλι… σκονάκι στον Άρη Πορτοσάλτε σχετικά με την ερώτηση που ήθελε να του κάνει. Όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και παραχώρησε συνέντευξη στον Άρη Πορτοσάλτε και στον Παύλο Τσίμα. Τη στιγμή που ο Παύλος Τσίμας ρωτούσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκείνος κοίταξε την οθόνη μπροστά από τον Άρη Πορτοσάλτε όπου εμφανίζονταν οι ερωτήσεις του κοινού.

Του έδειξε λοιπόν την ερώτηση που ήθελε και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πορτοσάλτε διέκοψε τον Τσίμα για να ρωτήσει τον Μητσοτάκη… αν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του. “Δούλεψα δέκα χρόνια στον ιδιωτικό τομέα”, ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε το περιστατικό:

Το περιστατικό θύμισε φυσικά σε όλους τι είχε συμβεί και πάλι μεταξύ Μητσοτάκη και Πορτοσάλτε πριν από περίπου δύο χρόνια. Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2017. Τότε ο Μητσοτάκης είχε δώσει ένα χαρτί στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, του έδειξε κάτι και το πήρε πίσω.

Αμέσως μετά ο Πορτοσάλτε του κάνει μια ερώτηση, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να λέει “χαίρομαι που μου κάνετε αυτή την ερώτηση”.

Δείτε το video στο 36:30”, όπως “ανέβηκε” στον επίσημο λογαριασμό του ΣΚΑΪ στο youtube:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments