Video

Ευρωεκλογές 2019: Το νέο σποτ του Ποταμιού (vid)

Ευρωεκλογές 2019: Το νέο σποτ του Ποταμιού (vid)
Το νέο προεκλογικό σποτ του Ποταμιού για τις ευρωεκλογές είναι το πρώτο με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

“Αλήθειες μόνο”. Με αυτό το σύνθημα το Ποτάμι συνεχίζει την προεκλογική του καμπάνια για τις Ευρωεκλογές 2019 και στο νέο του σποτ πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Για εμάς το συμφέρον της πατρίδας είναι πάνω απ’ το κομματικό συμφέρον και τις πολιτικές καριέρες», τονίζει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού και καταλήγει λέγοντας: «Στις ευρωεκλογές έχεις λόγο να μας ψηφίσεις!».

Ευρωεκλογές 2019: Δείτε εδώ το νέο σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα το Ποτάμι

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή, στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κάλεσε τους δημοσιογράφους να προκαλέσουν την διοργάνωση ντιμπέιτ ενόψει των ευρωεκλογών. «Θα συμμετέχουμε με όποιους όρους και σε όποιο σχήμα» είχε πει συγκεκριμένα.

Σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε ότι “η χώρα έχει ανάγκη από μια καθαρή, ψύχραιμη, ενωτική, ευρωπαϊκή φωνή”, και ανέφερε ότι υποστηρίζει το σχέδιο Μακρόν που εξασφαλίζει ελευθερία, πρόοδο και την προστασία των Ευρωπαίων πολιτών και υπογράμμισε ότι το μέλλον την Ελλάδας είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης.

Ο κ. Θεοδωράκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι το Ποτάμι θα είναι η έκπληξη της κάλπης. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments