Lifestyle

Τάμτα μετά τον Α’ ημιτελικό της Eurovision 2019: Αισθάνθηκα υπέροχα (vid)

Τάμτα μετά τον Α’ ημιτελικό της Eurovision 2019: Αισθάνθηκα υπέροχα (vid)
Η Τάμτα ξεχώρισε στον Α’ ημιτελικό της Eurovision 2019 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Το απόλυτο fashion icon της φετινής Eurovision θεωρείται η Τάμτα, η οποία ξεχώρισε στον Α’ ημιτελικό του διαγωνισμού. Μπορεί να εμφανίστηκε πρώτη, αλλά αυτό δεν την άγχωσε και την έκανε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Η τραγουδίστρια λίγες ώρες μετά τη χθεσινή βραδιά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» για την εμπειρία της. «Δεν ξέρω πως τα είπα γιατί δεν έχω δει το βίντεο ακόμα. Ένα πράγμα μόνο ξέρω. Ήταν από τα πιο εξαιρετικά πράγματα στη καριέρα μου. Αισθάνθηκα υπέροχα»

Δείτε όλα όσα είπε η Τάμτα στο video που ακολουθεί:

Άνοιξε τη βραδιά και εντυπωσίασε

Πρώτη στη σκηνή του Α΄ημιτελικού της Eurovision εμφανίστηκε η Τάμτα, η οποία εντυπωσίασε τους πάντες με το “Replay”. Το τραγούδι γράφτηκε από τους Άλεξ Παπακωνσταντίνου, Τζεράλντο Σαντέλλ, Βίκτωρ Σβένσσον, Άλμπιν Νέντλερ και Κρίστοφερ Φόγκελμαρκ.

Η ερώτηση που την έφερε σε αμηχανία

Το πρωί της Τετάρτης προβλήθηκε στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ένα βίντεο από το green room της Eurovision 2019. Πρόκειται για ένα απόσπασμα στο οποίο δείχνει μία ερώτηση που έγινε στην Τάμτα και την έφερε σε αμηχανία. Ένας από τούς παρουσιαστές, ο Ασσί Αζάρ της είπε: «Με κουτσομπολιό θα ξεκινήσουμε. Κουτσομπολιό με αυτή που άνοιξε τον διαγωνισμό. Καλησπέρα Τάμτα από την Κύπρο. Τάμτα, Τάμτα έχουμε να συζητήσουμε ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Πέρυσι η Κύπρος παραλίγο να κερδίσει την Eurovision. Τελικά όμως δεν κέρδισε. Πιστεύεις ότι οι Κύπριοι είναι θυμωμένοι με την Νέττα μας;».

Η τραγουδίστρια φανερά αμήχανη απάντησε: “Όχι, κανένα μίσος, αγάπη μόνο. Πιστεύω πως το Ισραήλ και η Κύπρος είναι πολύ κοντά και αγαπιούνται, δεν υπάρχει χώρος για μίσος”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από την Κύπρο, στον μεγάλο τελικό της Eurovision πέρασε και η Ελλάδα, την οποία εκπροσωπεί η Κατερίνα Ντούσκα με το τραγούδι “Better Love”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments