Video

MasterChef: Στον τελικό Σπυριδούλα – Μανώλης (vids)

MasterChef: Στον τελικό Σπυριδούλα – Μανώλης (vids)
Ο Χρήστος Μπάρκας "τερμάτισε" στην τρίτη θέση του MasterChef.

Στον τελικό του MasterChef είναι η  Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Μανώλης Σαρρής. Ο Χρήστος Μπάρκας “τερμάτισε” στην τρίτη θέση. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της τελευταίας φάσης των ημιτελικών. To Mystery Box του διαγωνισμού, είχε υλικά επιλογής του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Τα υλικά που επέλεξε ο διακεκριμένος σεφ ήταν: χοιρινά μάγουλα, πιπέρι σετσουάν, σχινόπρασο, παστράμι, τυρί Νιβατό, πράσο, φιστίκι Αιγίνης, φρέσκο κρεμμύδι, θυμάρι, γίγαντες, φρέσκα φασολάκια, ντομάτα, πράσινο μήλο, κάρδαμο, λάιμ, μύδια, γλυκοπατάτα, μπέιμπι τζεμ και φυσικά όλα τα βασικά υλικά του πάγκου. Οι τρεις φιναλίστ μαγείρεψαν και οι κριτές, αφού δοκίμασαν, αποφάσισαν πως το καλύτερο πιάτο από τα τρία ήταν της Σπυριδούλας, η οποία πέρασε απευθείας στον τελικό.

Ο Μανώλης και ο Χρήστος μπήκαν σε δοκιμασία αποχώρησης. Οι δυο τους κλήθηκαν αυτή τη φορά να αντιγράψουν ένα πιάτο του πρώτου Έλληνα Chef με δυο αστέρια Michelin, Άγγελου Λάντου. Ο Χρήστος Μπάρκας είχε την χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από τον διαγωνισμό, τερματίζοντας στην τρίτη θέση.

Η βαθμολογία των παικτών:

Μανώλης (8+8+8+8) – 32 βαθμοί

Χρήστος (7+7+7+7) – 28 βαθμοί

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments