Video

Ρένα Δούρου: Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη (vid)

Ρένα Δούρου: Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη (vid)
Η Ρένα Δούρου θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, όπου θα μιλήσει για όλους και για όλα.

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», θα βρεθεί ως καλεσμένη η Ρένα Δούρου. Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής θα δώσει μια συνέντευξη άκρως προσωπική. Η κ. Δούρου θα μιλήσει για την εγκυμοσύνη που δεν ολοκλήρωσε ποτέ, για το σύμφωνο συμβίωσης που έχει υπογράψει με το σύντροφο της για τους παράξενους όρους που αναφέρονται σε αυτό σε περίπτωση που αποκτήσουν μαζί παιδί αλλά και στις πιέσεις που δέχεται από τους συνεργάτες της για να κάνει μπότοξ!

Παράλληλα, θα εξηγήσει για ποιο λόγο «ξυρίστηκε» μπροστά στις κάμερες, ενώ κάνει την αυτοκριτική της σε έναν απολογισμό της θητείας της ως περιφερειάρχης.

Ποια είναι η Ρένα Δούρου

Η Ρένα Δούρου γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1974 στο Αιγάλεω της Αττικής. Αποφοίτησε με άριστα από το τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στις πολιτικές επιστήμες, με υποτροφία στη Γαλλία, την Τουρκία και τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ έχει τιμηθεί με τον τίτλο του Διδάκτορα Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο του Σάσεξ το 2018.

Από το 1995 συμμετείχε στη Νεολαία του Συνασπισμού. Κατόπιν, διετέλεσε υπεύθυνη Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων στο κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς, αρχικά εκπροσωπώντας τον Συνασπισμό και στη συνέχεια τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πλέον είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου. Στις εκλογές του 2012 εκλέχθηκε Βουλευτής Β’ Αθηνών.

Στην κοινοβουλευτική της θητεία συμμετείχς στην Επιτροπή για τα Δικαιώματα των Γυναικών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Μεσογείου. Στο Συμβούλιο της Ευρώπης, δραστηριοποιήθηκς στην Επιτροπή Μετανάστευσης και την Επιτροπή Πολιτισμού, ενώ εκλέχθηκε αναπληρωματική γενική γραμματέας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας.

Στις 2 Φεβρουαρίου 2014 εκλέχτηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Το ίδιο έτος, στις 18 Μαρτίου, παρέδωσε τη βουλευτική έδρα της, την οποία έλαβε η Ελένη Αυλωνίτου. Την 25η Μαΐου του 2014, εκλέχθηκε Περιφερειάρχης Αττικής, όντας επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής».

Σήμερα, η Ρένα Δούρου είναι μέλος του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης (Αντιπρόσωπος του Επιμελητηρίου Περιφερειακών Αρχών και τακτικό μέλος της Επιτροπής Τρεχουσών Υποθέσεων).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments