Video

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε (15/5/19) το έπαθλο (vid)

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε (15/5/19) το έπαθλο (vid)
Οι δύο ομάδες του Survivor θα δώσουν ακόμη μία "μάχη" για ένα αγώνισμα επάθλου.

Αγώνισμα επάθλου στο σημερινό επεισόδιο του Survivor και οι παίκτες της Λευκής και της Μαύρης ομάδας θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν. Μετά την αποχώρηση του Ατακάν, ο οποίος έφυγε από το παιχνίδι επιβίωσης το βράδυ της Τρίτης (14/5/19), η Μαύρη ομάδα μετράει τις πληγές της με την Κατερίνα Δαλάκα να μην μπορεί να κρύψει τη θλίψη της για την αποχώρηση του συμπαίκτη της, με τον οποίο είχαν έρθει πολύ κοντά. Μάλιστα στον τελευταίο αποχαιρετισμό δεν δίστασαν να πουν ότι ο ένας αγαπά τον άλλο.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε και το αγώνισμα που είχε έπαθλο ένα αυτοκίνητο και η Λευκή ομάδα πήρε τη νίκη. Νικήτρια τελικά αναδείχθηκε η Αφροδίτη που κέρδισε και το αυτοκίνητο. Σήμερα οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για ένα ακόμη έπαθλο σε ένα δύσκολο αγώνισμα. Οι παίκτες θα πρέπει να διασχίσουν ένα δύσκολο στίβο, ενώ είναι δεμένοι σε ζευγάρια. Αν θέλουν να κερδίσουν θα πρέπει να συντονιστούν όσο το δυνατόν καλύτερα. Φυσικά και σε αυτό το αγώνισμα δεν θα λείψουν οι εντάσεις.

Στο αποψινό αγώνισμα επάθλου, σύμφωνα με τα spoiler των τελευταίων ωρών, θα κερδίσει η μαύρη ομάδα. Μένει να δούμε τι θα συμβεί τελικά. Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο έπαθλο φαγητού εξάλλου το πήρε η μαύρη ομάδα και ήταν αρκετά χορταστικό. Με τα περίφημα κρέατα του Νουσρέτ.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments