Video

Survivor: “Το παιχνίδι μου έχει αφήσει σημάδια που δεν διαγράφονται”, παραδέχθηκε πρώην παίκτρια

Survivor: “Το παιχνίδι μου έχει αφήσει σημάδια που δεν διαγράφονται”, παραδέχθηκε πρώην παίκτρια
Survivor: Η Ξένια Έβεν από τους REC μίλησε για τον καιρό που πέρασε στο παιχνίδι, τονίζοντας ότι οι δύο μήνες που βρέθηκε εκεί ήταν οι πιο δύσκολοι στη ζωή της.

Το Survivor είναι μια εμπειρία την οποία αρκετοί παίκτες απόλαυσαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που δεν τους άρεσε καθόλου. Είτε γιατί δεν άντεξαν τις κακουχίες, είτε γιατί το να βρίσκονται μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα τους έπεσε «βαρύ». Κάτι στο οποίο στάθηκε και η Ξένια Έβεν από του REC. Η τραγουδίστρια έλαβε μέρος στο περσινό Survivor, όπου και έμεινε για δύο μήνες. Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», εκμυστηρεύτηκε ότι το παιχνίδι της άφησε σημάδια που δεν σβήνουν, κάνοντας λόγο για τους πιο δύσκολους μήνες της ζωής της.

«Το Survivor μου έχει αφήσει μια αξέχαστη εμπειρία και μου έχει αφήσει κάποια σημάδια που για μένα, ως Ξένια, δεν μπορούν να διαγραφούν, δεν μπορώ να ξεχάσω αυτή την υπέροχη εμπειρία. Ήμουν δύο μήνες στο παιχνίδι και ήταν οι δυσκολότεροι μήνες της ζωής μου. Πεινάσαμε πάρα πολύ, περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Περισσότερο με ενόχλησε η έλλειψη επικοινωνίας με τους δικούς μου. Προς το τέλος φρίκαρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ξένια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments