Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (15/5/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (15/5/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (15/5/19). ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) : Σήμερα η μόνη διέξοδος από την επί Γης κόλαση που θες να ονομάζει εργασιακό περιβάλλον είναι να περάσεις λίγο χρόνο με έναν καλό φίλο/καλή φίλη ή τον/την σύντροφο σου. Ναι, ακόμη κι αν είναι μόνο για να σʼ ακούει που θα μπινελικώνεις τον/την προϊστάμενο/η σου, το πρωθυπουργό, το Θεό, το σύμπαν…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Προσπάθησε να μην γκρινιάζεις και να μην φαντασιώνεσαι διακοπές, άδειες, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και αγκαλιές υπό το φως των αστεριών. Σήμερα ο χρόνος που μπορείς να αφιερώσει στην προσωπική σου ζωή είναι τα διαλλείματα για φαγητό ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Κι αυτά κουτσουρεμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος αστρολόγος για να αποφανθεί πως, μετά από μια και πλέον εβδομάδα που οι περισσότεροι γύρω σου λες και ήταν βαλτοί να σε κάνουν μπουρλότο, θα προσπαθήσεις τις επόμενες μέρες που να ασχολείσαι ελάχιστα με συγγενείς, συναδέλφους, εργασιακά προβλήματα. Ποιοτικός χρόνος με ανθρώπους που γουστάρεις, αυτός είναι ο στόχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Για τις επόμενες μέρες μπαίνεις σε λειτουργία δημιουργικής ανασύστασης της καθημερινότητας σου. Αν ψάχνεις για σπίτι, είναι καλή εποχή. Αν αναζητάς εργασία, τώρα έχεις το θάρρος και την τόλμη να σταθείς σ’ οποιαδήποτε συνέντευξη. Και αλίμονο σ’ όποιον/α σε τσαντίσει όλο αυτό το διάστημα!

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (15/5/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Άλλες φορές το μυαλό μοιάζει με αργοκίνητο δεξαμενόπλοιο που μέχρι να στρίψει έχει κοιμηθεί ο καπετάνιος κι άλλες φορές με ταχύπλοο που δεν μπορεί να το πιάσει το μάτι. Για τις επόμενες μέρες, που θα ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία και δεν ανέχεσαι παράλογες συμπεριφορές από τους γύρω σου, θα εκφράζεσαι άμεσα και ωμά. Σίγουρα η έλλειψη τακτ θα τσαντίσει πολλούς γύρω σου… Χμ, ποιος/α νοιάζεται είπαμε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Πραγματικά πες στον αστρολόγο σου με ποιο τρόπο πρέπει να εκφραστεί για να σε πείσει να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου και να περιποιηθείς τον εαυτό σου λίγο! Δώσε ανάσες στο σώμα σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Σε πολλούς/ες Ζυγούς δεν έχει γίνει ακόμη προφανές πως ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο τους έχει έρθει να εξαγνίσει συναισθηματικά κατάλοιπα που έχουν προκύψει από τη σχέση τους με τους γονείς τους. Οι εμμονές με πρώην εραστές και η αίσθηση πως η ζωή είναι σκληρή είναι μια βίαιη υπενθύμιση πως η ζωή καμία σχέση δεν έχει με τη ροζ φούσκα που οι γονείς τους είχαν κατασκευάσει γιʼ αυτούς. Αυτές τις μέρες πάρε χρόνο και κάνε την απαραίτητη ενδοσκόπηση σου…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Ακολουθούν λίγες μέρες γνήσιας πνευματικής διαύγειας και κρυστάλλινα καθαρής κριτικής σκέψης σχετικά με την πραγματικότητα που βιώνεις μέσα στις προσωπικές σου σχέσεις. Τώρα θα αρχίσεις να ξεκαθαρίζεις ποιες φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις είναι ισότιμες και δίκαιες. Αλίμονο σε αυτές που δεν είναι..

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (15/5/19)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Αν τώρα μιλήσω για ερωτικά ενδιαφέροντα που ξυπνάμε μέσα στην παρέα σου και διλήμματα έρωτα – φιλίας, τι πιθανότητες έχω να μην με γιουχάρεις; Πάντως πέρα απ’ αυτά, τις επόμενες μέρες εκπέμπεις κοινωνική αύρα, μαγνητισμό και η διάθεση σου πιάνει τελική ταχύτητα. (ΥΓ: Κι αν το μυαλό σου επεξεργάζεται μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια, βρίσκεσαι σε επαφή με ανώτερα αστρικά vibes!)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Για τις επόμενες μέρες αναπνέεις κανονικά (αντί να λαχανιάζεις) και ίσως καταφέρεις να πετύχεις μερικές πρώτες ριζοσπαστικές αλλαγές στο πως θα σε αντιμετωπίζουν πλέον μερικοί φίλοι και συνάδελφοι (αρχικά). Ο πρόθυμος, αγαθός, αμίλητος Αιγόκερως πέθανε. Ζήτω ο νέος Αιγόκερως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Προσπάθησε, ξεκινώντας από σήμερα, να δώσεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια να ρίξει τους τόνους της εργασιομανίας ή της έντασης με τον/την σύντροφο σου και βγες έξω από το σπίτι – κατά προτίμηση σε ένα μέρος που τίποτα δεν θα σου θυμίζει τις λέξεις: πόλη, εργασία, Χειμώνας, χρήματα, δάνεια…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Τις επόμενες μέρες πολλοί/ες Ιχθύες θα περάσουν σε κατάσταση ενδοσκόπησης και κυκλοθυμίας. Επίσης , στην περίπτωση που επιπρόσθετα έχεις αφήσει εκκρεμότητες με φίλους/ες, προσέθεσε στο γλυκό την ανάδυση έντονων φοβιών, εντάσεων, ρήξεων, τσακωμών… Αντίδοτο; Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι σεξ, αλλά τελευταία μάλλον έχεις γίνει πολύ εκλεκτικός/η.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments