Αθλητισμός

Μίτσελ: Στροφή στην καριέρα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού

Μίτσελ: Στροφή στην καριέρα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού
Ο Μίτσελ φέρεται να έχει αποφασίσει να κάνει μια νέα στροφή στην καριέρα του, αφήνοντας του πάγκους.

Ο Μίτσελ είναι μια από τις μεγαλύτερες μορφές του Ισπανικού ποδοσφαίρου των τελευταίων τριάντα ετών. Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Μετά το τέλος της καριέρας του ξεκίνησε μαθήματα προπονητικής. Η περιπλάνηση του στους πάγκους τον έφερε και στη χώρα μας.

Ο Ισπανός κόουτς είχε αναλάβει τον Ολυμπιακό τον Φεβρουάριο του 2013 και έμεινε στη Super League μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο πρόλαβε να πανηγυρίσει δυο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Στη συνέχεια αποχώρησε από τη λιμάνι για να αναλάβει στην ιστορική Ολιμπίκ Μαρσέιγ.

Μένει στο ποδόσφαιρο, αλλά από άλλο πόστο ο Μίτσελ

Το πέρασμα του Μίτσελ στην Γαλλική ομάδα κράτησε μόλις 8 μήνες. Μετά από ένα διάστημα που έμεινε εκτός ομάδας, ανέλαβε τις τύχες της Μάλαγα. Μάλιστα, κατάφερε να την σώσει από τον υποβιβασμό. Στον σύλλογο της Ανδαλουσίας έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 και μέχρι σήμερα δεν έχει αναλάβει κάποια άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με το “ESPN” ο 56χρονος τεχνικός έχει αποφασίσει να επιστρέψει στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά αυτή τη φορά σε διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μίτσελ έχει δεχτεί κρούση από την Πούμας για να συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η θέση που έχει προσφερθεί στον έμπειρο προπονητή είναι αυτή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Μάλιστα, έχει ήδη κάνει ραντεβού και συζητήσεις με τον πρόεδρο του συλλόγου, Χεσούς Ραμίρες, με τον Μίτσελ να μην δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο να αλλάξει θέση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments