Αθλητισμός

NBA: Ασταμάτητος ο Αντετοκούνμπο, πρώτη νίκη για τους Μπακς

NBA: Ασταμάτητος ο Αντετοκούνμπο, πρώτη νίκη για τους Μπακς
Πρώτη νίκη για τους Μιλγουόκι Μπακς στους τελικούς της Ανατολής. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 24 πόντους και τους οδήγησε στο 108-100 επί των Ράπτορς.

Την πρώτη τους νίκη απέναντι στους Ράπτορς πήρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς, κάνοντας έτσι το πρώτο τα τέσσερα βήματα που τους κρατάνε μακριά από τους τελικούς του NBA. Μπορεί η παρέα του Greek Freak να βρέθηκε στο -13, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε και γύρισε τούμπα το ματς, φτάνοντας έτσι στη νίκη με 108-100. Συνεπώς, με τη νίκη τους αυτή η Μπακς θα κληθούν τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/05) να υπερασπιστούν ξανά την έδρα τους.

Για άλλη μια φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαμψε για τα «ελάφια». Δίχως να ζοριστεί πολύ ο Ελληνας σταρ 4 πόντους (9/12 βολές, 6/13 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 τάπες και 5 λάθη σε 38 λεπτά συμμετοχής.

Σημειώνεται, πως εξαιρετικός ήταν και ο Μπρουκ Λόπεζ με 29 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 τάπες. Για τους Ράπτορς ξεχώρισαν οι Λέοναρντ και Λάουρι με 31 και 30 πόντους αντίστοιχα.

Από την άλλη οι Καναδοί είχαν σε όλη την διάρκεια το παιχνίδι στα χέρια τους, αλλά στην τέταρτη περίοδο σαν να βραχυκύκλωσαν, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους γηπεδούχους να πετύχουν σημαντικά σουτ, να τρέξουν στην κόντρα και στο τέλος να πάρουν αυτό που ήθελαν. Οι «δεινόσαυροι» δεν μπόρεσαν να παίξουν στην τελευταία περίοδο την άμυνα που έπαιξαν στις άλλες τρεις και αυτό τους στοίχισε.

Ο πρώτος τελικός δεν ήταν ωστόσο μια… μάχη του Αντετοκούνμπο με τον Λέοναρντ, μιας και για τους νικητές καλύτερος παίκτης ήταν ο Λόπες και για τους ηττημένους ο Λάουρι. Ο Λόπεζ ήταν και πρώτος σκόρερ των Μπακς φτάνοντας τους 29 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Έλληνας φόργουορντ με 24, 14 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Μπρόγκντον να φτάνει τους 15. Για τους Ράπτορς ο Λέοναρντ με 31 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ και ο Λάουρο έφτασε τους 30.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments