Διεθνή

Game of Thrones: Το “Βουνό” είχε παίξει μπάσκετ στην… Αμαλιάδα! (pic)

Game of Thrones: Το “Βουνό” είχε παίξει μπάσκετ στην… Αμαλιάδα! (pic)
Το διάσημο "Βουνό" του Game of Thrones είχε αγωνιστεί σε... ελληνικό παρκέ.

Όταν μιλάμε για το “Βουνό” του Game of Thrones, τότε στο μυαλό μας έρχεται ένας γίγαντας τριψήφιων κιλών, ο οποίος μπορεί άνετα να τα βάλει με τον οποιονδήποτε. Ο Τζούλιους Μπγιόρνσον είναι αυτό ακριβώς, καθώς πλέον, διαγωνίζεται με περισσή επιτυχία στα τουρνουά “Strongest Man”, κάνοντας τους… άθλους του Ηρακλή. Παλαιότερα όμως, είχε περάσει και από τα παρκέ. Ως έφηβος μάλιστα αποτέλεσε μέλος της εθνικής μπάσκετ της Ισλανδίας σε επίπεδο Κ-18.

Μάλιστα, ο Μπγιόρνσον είχε κάνει πέρασμα από τα μέρη μας, συμμετέχοντας στο Eurobasket U-18 του 2006, το οποίο είχε διεξαχθεί στην Αμαλιάδα. Φυσικά, το κοινό τότε δεν ήξερε ποιος ήταν αυτός ο ψηλός (και τότε εύσωμος) τύπος, ο οποίος κάλυπτε τη θέση “5”. Λίγα χρόνια αργότερα, θα έπαιζε σε μία από τις δημοφιλέστερες σειρές ever.

Ευχαριστούμε πολύ τη FIBA, η οποία μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στα social media το εν λόγω στιγμιότυπο, με τον νεαρό τότε, Μπγιόρνσον να παίζει άμυνα σε παίκτη της Ισπανίας!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Can you guess who is the player defending on Edwin Jackson & Antonio Pantin 🐲?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIBA (@fiba) στις

Game Of Thrones: Οι fans της σειράς ζητούν να γυριστεί ξανά η τελευταία σεζόν

Πολλή γκρίνια έχει ξεσηκωθεί στους fans του Game of Thrones  μετά την προβολή του προτελευταίου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν. Υπήρξαν φωνές οι οποίες διαφωνούν κάθετα με όσα βλέπουν στις οθόνες τους. Μάλιστα, μέσω της ιστοσελίδας change.org, έχει ξεκινήσει προσπάθεια συλλογής υπογραφών για να γραφτεί ξανά η τελευταία σεζόν με ικανούς συγγραφείς, αντί των Benioff και Weiss!

«Ο David Benioff και ο D.B. Weiss αποδείχθηκαν ανεπαρκείς χωρίς το αρχικό υλικό (τα βιβλία) πάνω στο οποίο θα πατήσουν», έγραψε στο site ο εμπνευστής του αιτήματος, αναφερόμενος στους δημιουργούς της σειράς. «Η σειρά αξίζει μια τελευταία σεζόν που βγάζει νόημα. Σαμποτάρετε τις προσδοκίες μου και κάντε το να συμβεί εκεί στο HBO!».

Την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει τις 400.000 και πλέον ο στόχος είναι το μισό εκατομμύριο μέχρι το τέλος της ημέρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε, δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις, αλλά δεν ήταν το μόνο.

Όσοι θέλετε να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας, μπορείτε να μπείτε και να υπογράψετε εδώ

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες εβδομάδες για το πόσο γρήγορα προχωράει η σειρά, ενώ το HBO έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, στη μια εκ των οποίων φαίνεται η Daenerys με τον στρατό της και στη δεύτερη φαίνεται ένας μάλλον στεναχωρημένος Tyrion.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments