Lifestyle

John Wick: Ο Keanu Reeves μίλησε για τη ζωή μετά το θάνατο

John Wick: Ο Keanu Reeves μίλησε για τη ζωή μετά το θάνατο
Το John Wick έκανε πρεμιέρα και ο Keanu Reeves μίλησε για τα βαθιά ερωτήματα της ζωής.

Το John Wick επέστρεψε για την τρίτη φορά στους κινηματογράφους. Στο πλαίσιο της προώθησης της τρίτης ταινίας ο Keanu Reeves που έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, δίνει συνεντεύξεις σε όλα τα γνωστά talk show. Ο Stephen Colbert φιλοξένησε στην εκπομπή του τον αγαπημένο ηθοποιό. Μέσα σε όλα τα άλλα ερωτήματα που δέχτηκε ήταν ένα που βασανίζει χιλιάδες κόσμο.

Η ερώτηση είχε να κάνει με το τι γίνεται όταν κάποιος χάνει τη ζωή του. Ο Keanu Reeves το σκέφτηκε για μια στιγμή και απάντησε “Ξέρω πως θα λείψουμε σε αυτούς που μας αγαπούν”. Αυτή η απάντηση άφησε άφωνους όσους παρευρέθηκαν στην εκπομπή, αλλά και τον γνωστό παρουσιαστή που έκανε την ερώτηση.

John Wick: Το προσωπικό δράμα του Keanu Reeves

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η απάντηση μόνο τυχαία δεν είναι. Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από την παρουσία του στο Matrix, έχει περάσει δύσκολα χρόνια. Η σύντροφος του Jennifer Syme έφερε στον κόσμο την κόρη τους Ava Archer Syme-Reeves, η οποία όμως γεννήθηκε νεκρή. Περίπου δύο χρόνια αργότερα, το 2001, η Syme σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Λος Άντζελες.

Ο Keanu Reeves αποφεύγει να μιλήσει για τα πνευματικά του πιστεύω τονίζοντας ότι είναι κάτι προσωπικό. Το παρελθόν έχει σχολιάσει πως είναι άθρησκος, όμως περιοδικά έχει εκφράσει πίστη σε ανώτερη δύναμη. «Πιστεύω στον Θεό και τον Διάβολο, όμως δεν έχουν τσουγκράνες και μια μακριά άσπρη γενειάδα» είχε δηλώσει σε συνέντευξη του το 1997.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments