Lifestyle

Eurovision 2019: Έξαλλος ο Γιώργος Καπουτζίδης με το μήνυμα που δέχτηκε από follower

Eurovision 2019: Έξαλλος ο Γιώργος Καπουτζίδης με το μήνυμα που δέχτηκε από follower
Ο Γιώργος Καπουτζίδης δέχτηκε ένα ομοφοβικό μήνυμα που δέχτηκε με αφορμή ένα περιστατικό στην Eurovision 2019.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται στο Ισραήλ για την Eurovision 2019. Η Dana International τραγούδησε στον πρώτο ημιτελικό και τότε προβλήθηκαν στιγμιότυπα με άντρες να φιλιούνται. Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε εκείνη τη στιγμή ότι “η αγάπη δεν έχει όρια”, ήταν το σχόλιο του την ώρα της μετάδοσης.

Την ίδια ώρα ένας follower του ηθοποιού έγραψε ένα μήνυμα ομοφοβικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα του ανέφερε ” Συγχαρητήρια για εχθές που οι άντρες και έλεγες η αγάπη δεν έχει όρια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Προσπαθείτε να περάσετε αφύσικο για φυσιολογικό. Το φυσιολογικό είναι να φιλιέται ένας άντρας με γυναίκα”.

Eurovision 2019: Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη

Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Καπουτζίδη ήταν να παροτρύνει όσους έχουν τις ίδιες απόψεις με τον Θανάση, να σταματήσουν να τον ακολουθούν καθώς δεν θέλει να έχει καμία σχέση με άτομα που έχουν αυτές τις απόψεις. Στη συνέχεια έδωσε στη δημοσιότητα και την απάντηση που έστειλε στο επίμαχο μήνυμα.

“Το φυσιολογικό είναι να μην ξαναστείλεις μήνυμα σε άνθρωπο που δεν γνωρίζεις. Και δεν προσπαθώ να περάσω απολύτως τίποτα. Εσύ προσπαθείς να μου επιβάλεις τη γνώμη σου για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Και τη γνώμη σου την έχω χ@σμ@νη. Και εγώ και όλοι οι άνθρωποι που είδες να φιλιούνται. Άντε και μην ξαναστείλεις. Όρεξη είχα νομίζεις να διαβάζω τις μ@λ@κίες σου”, ήταν τα λόγια του στο Instagram.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments