Μedia

Game Of Thrones: Οι fans της σειράς ζητούν να γυριστεί ξανά η τελευταία σεζόν

Game Of Thrones: Οι fans της σειράς ζητούν να γυριστεί ξανά η τελευταία σεζόν
Οι fans του Game Of Thrones έχουν ξεκινήσει καμπάνια και ζητάνε να γυριστεί ξανά η τελευταία σεζόν.

Πολλή γκρίνια έχει ξεσηκωθεί στους fans του Game of Thrones  μετά την προβολή του προτελευταίου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν. Υπήρξαν φωνές οι οποίες διαφωνούν κάθετα με όσα βλέπουν στις οθόνες τους. Μάλιστα, μέσω της ιστοσελίδας change.org, έχει ξεκινήσει προσπάθεια συλλογής υπογραφών για να γραφτεί ξανά η τελευταία σεζόν με ικανούς συγγραφείς, αντί των Benioff και Weiss!

«Ο David Benioff και ο D.B. Weiss αποδείχθηκαν ανεπαρκείς χωρίς το αρχικό υλικό (τα βιβλία) πάνω στο οποίο θα πατήσουν», έγραψε στο site ο εμπνευστής του αιτήματος, αναφερόμενος στους δημιουργούς της σειράς. «Η σειρά αξίζει μια τελευταία σεζόν που βγάζει νόημα. Σαμποτάρετε τις προσδοκίες μου και κάντε το να συμβεί εκεί στο HBO!».

Την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει τις 400.000 και πλέον ο στόχος είναι το μισό εκατομμύριο μέχρι το τέλος της ημέρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε, δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις, αλλά δεν ήταν το μόνο.

Όσοι θέλετε να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας, μπορείτε να μπείτε και να υπογράψετε εδώ

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες εβδομάδες για το πόσο γρήγορα προχωράει η σειρά, ενώ το HBO έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, στη μια εκ των οποίων φαίνεται η Daenerys με τον στρατό της και στη δεύτερη φαίνεται ένας μάλλον στεναχωρημένος Tyrion.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης