Video

Φωτιά: Σοκαριστικό βίντεο από εμπρησμό σε μαγαζί των Άνω Λιοσίων

Φωτιά: Σοκαριστικό βίντεο από εμπρησμό σε μαγαζί των Άνω Λιοσίων
Το pagenews.gr φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο - ντοκουμέντο από μαγαζί στα Άνω Λιόσια, όπου δύο άγνωστοι έβαλαν φωτιά και το κατέστρεψαν ολοσχερώς.

Ένα ακόμα κρούσμα ωμής βίας έκανε την εμφάνισή του τα ξημερώματα της Τετάρτης. Αυτή τη φορά στην πλατεία των Άνω Λιοσίων, όπου δύο άνδρες έβαλαν φωτιά σε καφέ – μπαρ της περιοχής πριν εξαφανιστούν.

Το pagenews.gr φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο – ντοκουμέντο από τη δράση των δύο αγνώστων. Στις 4:17 τα ξημερώματα της Τετάρτης εμφανίζεται ένα λευκό αυτοκίνητο στην πλατεία Άνω Λιοσίων, έξω από το μαγαζί “Σχοινοβάτης”. Ένα καφέ – μπαρ που ήταν από τα καλύτερα της περιοχής και είχε μεγάλη πελατεία.

Οι δράστες κατεβαίνουν και κατεβάζουν από το αυτοκίνητα μπιτόνια που προφανώς έχουν μέσα βενζίνη. Παραβιάζουν την πόρτα του μαγαζιού, μπαίνουν στο εσωτερικό του και αρχίζουν να απλώνουν παντού το εύφλεκτο υγρό, ώστε να βάλουν… μπουρλότο στο μαγαζί.

Αφού τελειώνουν με τα μπιτόνια, βάζουν φωτιά με έναν αναπτήρα, με τη φωτιά να εξαπλώνεται από έξω προς τα μέσα και να καίει ολοσχερώς ολόκληρο το μαγαζί.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments