Video

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Η εξέλιξη που θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά (vid)

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Η εξέλιξη που θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά (vid)
Μία απρόσμενη έκπληξη επιφυλάσσουν οι σεναριογράφοι της σειράς "μην αρχίζεις τη μουρμούρα", η οποία προβάλλεται για έκτη σεζόν από τον Alpha και συνεχίζει να καθηλώνει το κοινό.

Μία συγκλονιστική επιστροφή στη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Ηλία (Βλαδίμηρος Κυριακίδης). Ο Ηλίας μαθαίνει ότι η Μαρίνα θα έρθει στον Πύργο να τον επισκεφτεί και παθαίνει πανικό. Προσπαθεί να διώξει την Καίτη από το σπίτι, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Για να βοηθήσει τη Βέλη στο διάβασμα, ο Άγγελος ξαναφέρνει στο σπίτι την περιβόητη «Ποπάρα». Όμως εκείνη επιστρέφει με άγριες διαθέσεις… Η βέρα της Ξένιας χάνεται, ψάχνουν και δεν την βρίσκουν. Τη λύση την έχει ο Μπάμπης. Φανουρόπιτα. Μόνο που η Ξένια δεν πιστεύει σ΄ αυτά. Η Βούλα φορτώνει στον Μηνά την ευθύνη να διαλέξει τον ή την κατάλληλη υπάλληλο για το μαγαζί. Εκείνος όμως κάνει μια επιλογή που δεν της αρέσει καθόλου.

Το σενάριο στη “Μουρμούρα” υπογράφουν οι: Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή, Θέμης Γκυρτής, Φώφη Κώττη, Γιάννης Διακάκης, κ.ά.. Σκηνοθετεί ο Διονύσης Φερεντίνος. Μουρμουρίζουν οι: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κλέλια Ρένεση, Σπύρος Τσεκούρας, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μαρία Χάνου.

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό (16/5/19) επεισόδιο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments