Ζώδια

Πανσέληνος στον Σκορπιό: Δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν

Πανσέληνος στον Σκορπιό: Δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα είναι σκληρή για όλα τα ζώδια, όμως δεν πρέπει να τη φοβηθείς. Είναι μια ευκαιρία να καθαρίσεις όλα όσα κρύβεις μέσα σου, να κάνεις μία καινούργια αρχή.

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα επηρεάσει -εκτός από τους Σκορπιούς- και τους Ταύρους. Μην διστάσετε να κάνετε στον εαυτό σας και στους άλλους άβολες ερωτήσεις, μήπως κι έτσι πειστείτε να τεστάρετε πρόσωπα και πράγματα, να κόψετε αντιδράσεις και να αλλάξετε και την δική σας στάση απέναντί τους. Πάψτε να είστε θύματα, πάψτε να φοβάστε το τι θα συμβεί, εάν ζητήσετε κάτι παραπάνω.

Σύμφωνα με το astrology.gr, τόσο οι Καρκίνοι όσοι και οι Ιχθείς θα περάσετε κάπως καλύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Οι Καρκίνοι είναι το ζώδιο εκείνο που θα έχει ένα μικρό προβάδισμα. Σε εσάς αν κάτι σας χαλάσει σε κάποιο πρόσωπο που σας γυροφέρνει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε από αυτό. Ιχθείς, θα αναγκαστείτε να αλλάξετε κομματάκι την οπτική σας γωνία, πράγμα που σημαίνει ότι ναι, θα ξεβολευτείτε, αλλά το καλό είναι ότι θα δρέψετε τα ωραία αυτής της προσαρμογής μελλοντικά.

Οι Κριοί θα μάθετε πολλά μυστικά, ψέματα κι αμαρτίες που δεν γνωρίζατε και τώρα θα αποκαλυφθούν. Δεν είναι γνωστό Απλώς δεν ξέρω εάν θα είναι τα δικά σας ή τρίτων. Αν όμως επιλέξω να δω την θετική επιρροή του Σκορπιού πάνω σας, αυξημένη λίμπιντο! Δίδυμοι, θα αναγκαστείτε να διακόψετε κάποιες καθημερινές σας συνήθειες, (να εύχεστε να είναι οι κακές!) ή κάτι που κάνετε συνεχώς, αλλά δεν έχει αποτέλεσμα, επιτέλους, θα το παρατήσετε!

Όσο για εσάς του Λέοντες, θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από βαθύ λήθαργο όσον αφορά κάποια οικογενειακά σας θέματα ή πολύ δικά σας πρόσωπα, τα οποία έχετε εξιδανικεύσει ή θα κοιμηθείτε ακόμα περισσότερο, αγνοώντας όλα τα σημάδια. Στο χέρι σας είναι το τι θα επιλέξετε. Παρθένοι, είτε θα σιωπήσετε από φόβο είτε θα τα σπάσετε με κάποιους, αλλά τουλάχιστον θα το έχετε βγάλει από μέσα σας.

Οι Ζυγοί καλό είναι να προσέξετε τα χρήματά σας. Εάν φανείτε απρόσεχτοι/ες, θα το πληρώσετε ακριβά, από την άλλη όμως, παίζει και να σας έρθουν αναδρομικά χρήματα στα χέρια σας! Τοξότες, αν πρέπει να προσέξετε κάτι με αυτή την Πανσέληνο, είστε εσείς οι ίδιοι/ες και οι σκέψεις που θα γίνονται ένα κουβάρι στο κεφάλι σας. Αν τους επιτρέψετε να σας κυριεύσουν, θα σας γεμίσουν ανασφάλειες και φόβους, αν πάλι διώξετε το πέπλο και δείτε με καθαρή ματιά τα δεδομένα, παίζει και να καταφέρετε να την φέρετε σε όσους κινούνται υπογείως στην ζωή σας.

Σύμφωνα με το astrology.gr, Αιγόκεροι, δυστυχώς ή ευτυχώς, είτε θα αγαπηθείτε τρελά με κάποια άτομα, είτε θα κόψετε και την καλημέρα. Ενδέχεται ακόμα και να μάθετε κάτι που θα σας προβληματίσει πολύ. Υδροχόοι, ετοιμαστείτε για γερά παιχνίδια εξουσίας. Όχι μόνο στην εργασία, αλλά και στην καθημερινή σας ζωή, με γείτονες, με φίλους, με το έτερο ήμισυ, τα παιδιά σας, τους πάντες. Ή θα σας πάρουν τον αέρα ή θα τους κόψετε το βήχα. Ενδιάμεσο, δεν υπάρχει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments