Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (16/5)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (16/5)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (16/5/19).

Ταύρος: Ακόμη και αν οι εικασίες σας για μια νέα ερωτική σχέση βγουν σωστές, μην το πάρετε πάνω σας. Οι αυτάρεσκοι άνθρωποι συνήθως φαίνονται δήθεν και ενοχλητικοί. Συγκρατηθείτε και μην πείτε «στα έλεγα εγώ».

Δίδυμοι: Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να δώσετε μια ευκαιρία σε κάποιον/α καινούργιο/α. Παρόλο που θα προτιμούσατε να περιμένετε να δείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα αν κάνετε την πρώτη κίνηση. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί αν δεν το τολμήσετε.

Καρκίνος: Σήμερα θα πρέπει να φανείτε περισσότερο εφευρετικοί από ότι συνήθως. Κάτι που σχεδιάζατε εδώ και πολύ καιρό συναντά εμπόδια. Σκεφτείτε μερικούς εναλλακτικούς τρόπους για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Μη φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια.

Λέων: Η δύναμη της θέλησης μπορεί να μην είναι το δυνατό σας σημείο σήμερα. Συγκρατηθείτε και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή μέχρι να αισθανθείτε σίγουροι. Οι άνθρωποι που δεν έχουν στο μυαλό τους τα δικά σας συμφέροντα μπορεί να σας εκμεταλλευτούν.

Ζυγός: Τα ραντεβού χρειάζονται υπομονή και ανάληψη πρωτοβουλιών. Δεν γίνεται κάθε υποψήφιος/α ερωτικός/ή σύντροφος να σας κάνει να χάνετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Εξάλλου οι κακές περιπτώσεις θα σας κάνουν να εκτιμήσετε τις καλές. Να βλέπετε την ευρύτερη εικόνα.

Σκορπιός: Σήμερα θαμπώστε τους ανθρώπους γύρω σας με τη διάθεσή σας για ζωή. Έχετε μεγαλύτερη επιρροή από όση νομίζετε στην διαμόρφωση της διάθεσης τους. Μοιράστε απλόχερα χαρά και θετική διάθεση στους απαισιόδοξους και μελαγχολικούς. Αφήστε το χαμόγελό σας να φωτίσει τον κόσμο.

Τοξότης: Μετά τα τελευταία καταστροφικά ραντεβού σας θα ήταν εύκολο να αισθανθείτε κουρασμένοι και πικραμένοι. Αντί να βουλιάζετε στην απελπισία, να είστε αισιόδοξοι ότι τα πράγματα τα βελτιωθούν σύντομα. Στη ζωή θα πρέπει να μάθετε να δέχεστε και τα καλά και τα άσχημα.

Αιγόκερως: Οι άλλοι μπορεί να φαίνονται διαφορετικοί από ότι είναι στην πραγματικότητα. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε εσείς είναι να είστε ο εαυτός σας. Δυστυχώς, κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται τόσο ανασφαλείς που δεν δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό επειδή φοβούνται την απόρριψη. Μην χάνετε άλλο το χρόνο σας με τέτοια άτομα.

Υδροχόος: Οι σχέσεις με την οικογένεια σας θα μπορούσαν να σας δώσουν την απάντηση στην ερώτηση «γιατί κάποιες ερωτικές σχέσεις πετυχαίνουν και άλλες όχι». Μάθετε από τα λάθη και τις επιτυχίες των γονιών σας. Αλλά να θυμάστε ότι οι πληγωμένες καρδιές δεν είναι κάτι κληρονομικό.

Ιχθύες: Όταν μιλάτε με κάποιον/α ξεχωριστό/ή προσπαθήστε να μην αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανιέται. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να νομίζουν ότι δεν ενδιαφέρεστε και ότι βαριέστε. Διατηρήστε οπτική επαφή και δώστε πραγματικά προσοχή σε όσα σας λένε. Κάντε ερωτήσεις και συμμετέχετε ενεργά στη συζήτηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments