Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στη λίστα του ο Μπρούνο

Ολυμπιακός: Στη λίστα του ο Μπρούνο
Ο Μπρούνο αποχώρησε από τον Ατρόμητο και ο Ολυμπιακός τον έχει στο στόχαστρό του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Φελίπε Μπρούνο δεν θα συνεχίσει στον Ατρόμητο (ο οποίος μπορούσε μέχρι και την Τετάρτη να κάνει χρήση της οψιόν) και επέστρεψε στην Λασκ Λιντς όπου και ανήκει. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον παίκτη που είχε προκαλέσει εντύπωση στο ματς με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είναι πολύ πιθανό να τον αποκτήσει.

O Μπρούνο αγωνίστηκε στον Ατρόμητο για 1,5 χρόνο και είναι αλήθεια πως σε πολλά ματς κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Καλός στο ένας εναντίον ενός, μπορεί να πατήσει περιοχή και να απειλήσει και από μακρινή απόσταση. Αποτέλεσε μια προσωπική επιλογή του Νταμίρ Κάναντι, αλλά με την αποχώρηση του Αυστριακού προπονητή ο Ατρόμητος αποφάσισε να μην τον διατηρήσει στο δυναμικό του.

Οι Περιστεριώτες δεν είχαν κάποιο παράπονο από τον Μπρούνο, ωστόσο το πρόβλημα ήταν η ρήτρα που έπρεπε να καταβάλλουν για την απόκτησή του που σε συνδυασμό με το συμβόλαιό του θα ανέβαζαν αρκετά το κόστος της μεταγραφής. Γι’ αυτό και αποφάσισαν να πάνε σε μια άλλη επιλογή. Ο Ολυμπιακός δείχνει έτοιμος να εκμεταλλευτεί την περίσταση και να πάρει έναν παίκτη για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη ο Μαρτίνς και θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Πέραν του Μπρούνο, ο Ματέο Γκαρσία είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» από την ελληνική αγορά με την Λας Πάλμας να θέλει να τον πουλήσει αλλά τον Ολυμπιακό να μην φαίνεται να συμφωνεί με τους όρους της ισπανικής ομάδας.

Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, έχει εκφράσει στο περιβάλλον του την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, σε ένα θέμα που αναμένεται να απασχολήσει αρκετά την ερυθρόλευκη επικαιρότητα τις αμέσως επόμενες μέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments