Ελλάδα

ΤΖΟΚΕΡ: Ο τυχερός των 6,8 εκατομμυρίων ευρώ – Σε ποιο μέρος της Ελλάδας παίχτηκε το δελτίο

ΤΖΟΚΕΡ: Ο τυχερός των 6,8 εκατομμυρίων ευρώ – Σε ποιο μέρος της Ελλάδας παίχτηκε το δελτίο
Το τυχερό δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ κόστισε 10 ευρώ.

Στην Κέρκυρα, και συγκεκριμένα σε περιοχή του πρώην δήμου Φαιάκων παίχτηκε το υπερτυχερό δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ που κέρδισε το ποσό των 6.898.720,04 ευρώ. Το τυχερό δελτίο κόστισε 10 ευρώ και κατατέθηκε στο πρακτορείο του Ευστάθιου Νικολούζου (Επ. Οδός Κέρκυρας – Δασιάς – Πυργίου – Κασσιώπης – Φαιάκων).

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ το βράδυ της την Πέμπτης 16/5/19 και ένας τυχερός κέρδισε 6.898.720,04 ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ είναι οι εξής: 4, 20, 26, 37, 40, και ΤΖΟΚΕΡ ο αριθμός 15.

ΤΖΟΚΕΡ: Τώρα μπορείς να παίξεις και online το αγαπημένο σου τυχερό παιχνίδι

Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακ ποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο πλησιέστερο πρακτορείο ΟΠΑΠ ή στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται. Για εγγραφή στα πρακτορεία ΟΠΑΠ χρειάζεται μόνο μία αστυνομική ταυτότητα.

Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ: Ο διαδραστικός χάρτης

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ μπορείτε να δείτε τον διαδραστικό χάρτη νικητών του ΤΖΟΚΕΡ και να ανακαλύψετε τις περιοχές της Ελλάδας που έχουν βρεθεί οι υπερτυχεροί του παιχνιδιού.

Συχνές ερωτήσεις για το ΤΖΟΚΕΡ – Απαντήσεις από τον ΟΠΑΠ

  • Γιατί οι κληρώσεις δε γίνονται με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή ανάδευση και επιλογή σφαιριδίων με το χέρι;

Η απάντηση σύμφωνα με την ιστοσελίδα του opap.gr είναι:

Ο ΟΠΑΠ εναρμονίζεται πλήρως με τα πρότυπα που υιοθετούν οι παγκόσμιες λοταρίες για τις κληρώσεις των αριθμο παιχνιδιών ώστε να εξασφαλίζεται η αξιοπιστία και το αδιάβλητων αυτών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πιο αξιόπιστος τρόπος ανάδευσης των σφαιριδίων έχει αποδειχθεί ότι είναι ο αέρας καθότι έτσι τα σφαιρίδια αναδεύονται με πολύ μεγάλη ταχύτητα που εξασφαλίζει την τυχαιότητα στην κλήρωσή τους.

Έτσι λοιπόν, ο ΟΠΑΠ ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές των παγκόσμιων λοταριών υιοθετεί αποκλειστικά τον αέρα ως μέσο ανάδευσης, χωρίς να υπάρχει καμία ανθρώπινη παρέμβαση.

Δείτε πώς γίνεται η ζύγιση των σφαιριδίων

https://www.youtube.com/watch?list=PLMiMYkQZ3itCHdDircXXbTqZ-4_9f3sBO&v=N3ZNonrrc8g