Video

MasterChef spoiler 17/5/19: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή (vid)

MasterChef spoiler 17/5/19: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή (vid)
Το MasterChef πλησιάζει προς το τέλος του και ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα spoiler για τον νικητή.

Το φετινό MasterChef είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της Ελληνικής τηλεόρασης. Ο τρίτος κύκλος πλησιάζει προς το τέλος του. Ήδη γνωρίζουμε τη δυάδα του τελικού που αποτελείται από την Σπυριδούλα και τον Μανώλη. Τα γυρίσματα της εβδομάδας του τελικού έχουν ήδη ξεκινήσει. Θυμίζουμε ότι το πρώτο βραβείο θα κριθεί μετά από πολλές δοκιμασίες.

Στόχος του Star είναι να προβληθούν όλα τα επεισόδια πριν τις εκλογές. Ήδη έχουν γίνει τα γυρίσματα για τρεις δοκιμασίες και ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα spoiler για τα αποτελέσματα. Οι δυο παίκτες που έχουν φτάσει μέχρι το τέλος δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και κάνουν δύσκολη τη ζωή των κριτών που πρέπει να διακρίνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.

View this post on Instagram

Μανώλης και Σπυριδούλα είναι οι 2 φιναλίστ του φετινού #MasterChefGR! @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef spoiler 17/5/19: Προβάδισμα για τον Μανώλη

Στη σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” έγινε αναφορά στα πρώτα αγωνίσματα του τελικού. Αυτά έγιναν στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Ισπανία και οι παίκτες θα κριθούν από έναν μεγάλο Γάλλο σεφ. Οι πληροφορίες της δημοσιογράφου της εκπομπής αναφέρουν ότι ο Μανώλης έχει πάρει προβάδισμα. Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό πόσο μεγάλο είναι αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες θα ξέρουν την βαθμολογία κάθε μέρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments