Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους σήμερα Παρασκευή (17/5/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους σήμερα Παρασκευή (17/5/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (17/5/19)

Ζώδια: Τι λένε οι προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου 2019. Κριός: Σήμερα μπορεί να θέλετε να παραλείψετε τις πιο πεζές πτυχές της ζωής σας, για να φτάσετε πιο γρήγορα στα διασκεδαστικά πράγματα. Προσπαθήστε να μην βιάζεστε: είναι σημαντικό να ζείτε το παρόν. Σκεφτείτε ότι βάζετε τις βάσεις για ένα καλό μέλλον. Πάρτε το χρόνο σας, και απολαύστε την κάθε μέρα.

Ταύρος: Όταν ενδιαφέρεστε για κάποιον/α, δείξτε το τους με λίγη σωματική επαφή. Δοκιμάστε το – την επόμενη φορά που θα δείτε το αντικείμενο του πόθου σας, αγγίξτε το μπράτσο τους όταν τους χαιρετήσετε. Θα διαπιστώσετε ότι ακόμη και ένα μικρό άγγιγμα μπορεί να πυροδοτήσει το πάθος.

Δίδυμοι: Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να διεκπεραιώσετε τα πιο πεζά καθήκοντα της καθημερινότητάς σας. Ξεκαθαρίστε τους λογαριασμούς σας, βάλτε μπουγάδα και καθαρίστε το διαμέρισμά σας. Μπορεί να μην πρόκειται για κάτι εντυπωσιακό, αλλά αν τα βγάλετε από τη μέση θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για διασκέδαση!

Καρκίνος: Τον τελευταίο καιρό είστε σπιτόγατοι. Διεκπεραιώστε όλες τις μικροδουλειές που αναβάλλατε τόσο καιρό και στη συνέχεια χαλαρώστε. Όταν έχετε μετατρέψει το σπίτι σας σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, είναι φυσικό να θέλετε να περνάτε χρόνο εκεί. Οπότε καθίστε παρέα με ένα καλό βιβλίο και μην κάνετε τίποτα πέρα από τι να ξαναγεμίζετε με τσάι το φλιτζάνι σας.

Φωτογραφία: Pixabay

Λέων: Αν αισθάνεστε ότι δεν έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε στην ερωτική σας ζωή, ίσως είναι καιρός να επανεκτιμήσετε την προσέγγισή σας. Δοκιμάστε να ζητήσετε συμβουλές από κάποιο φίλο σας με επιτυχημένη ερωτική ζωή. Εφαρμόστε αυτές τις ιδέες και σύντομα θα έχετε ένα γεμάτο κοινωνικό πρόγραμμα!

Παρθένος: Είναι ώρα για νοικοκυριό, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Ρίξτε μια ματιά στα άτομα και στα πράγματα που βρίσκονται στη ζωή σας. Κάποια από αυτά θα πρέπει να τα κρατήσετε, άλλα πάλι όχι. Το σίγουρο είναι ότι θα κρατήσετε αυτά με τα οποία αισθάνεστε συναισθηματικά συνδεδεμένοι. Και αν κάτι ή κάποιος δεν σας φέρνει χαρά, ίσως είναι καιρός να τον/το ξεφορτωθείτε.

Ζυγός: Έχετε τον τρόπο σας να μετατρέπετε ακόμη και την πιο βαρετή δουλειά σε κάτι διασκεδαστικό. Εάν μπαίνετε στον πειρασμό να παραλείψετε μια επερχόμενη κοινωνική εκδήλωση, ξανασκεφτείτε το. Θα μπορέσετε να κάνετε μερικές καλές προσωπικές διασυνδέσεις, ακόμη και να έρθετε σε επαφή με μερικά σέξι άτομα και να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Σκορπιός: Σας διασκεδάζουν οι λεκτικές αντιπαραθέσεις; Ενθουσιάζεστε με την ιδέα μιας καλής συζήτησης; Θα πρέπει να βρείτε κάποιον/α που θα σας φλερτάρει χρησιμοποιώντας τις λεκτικές του/της ικανότητες. Όταν θα βρεθείτε να μην μπορείτε να αρθρώσετε λέξη, θα ξέρετε ότι βρήκατε τον/την σωστό/ή.

Τοξότης: Μετά από ένα τέλειο πρώτο ραντεβού, ξεκινά η εκνευριστική αναμονή του να περιμένετε το άλλο άτομο να σας πάρει τηλέφωνο. Προσπαθήστε να αποσπάσετε την προσοχή σας πηγαίνοντας στο γυμναστήριο ή κάνοντας μια μεγάλη βόλτα. Όταν τελικά θα σας τηλεφωνήσουν, θα είστε χαλαροί και άνετοι.

Αιγόκερως: Ένας φίλος σας προτείνει μια νέα εφαρμογή γνωριμιών, αλλά είστε λίγο δύσπιστοι. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να την εξερευνήσετε. Αν έχετε ελέγξει τα πάντα, δώστε της μια ευκαιρία. Τι έχετε να χάσετε;

Υδροχόος: Κάποιος/α με τον/την οποίο/α νομίζατε ότι ήσασταν στο ίδιο μήκος κύματος, αποδεικνύεται ότι έχει διαφορετικές ιδέες από εσάς. Προσεγγίστε το θέμα με ανάλαφρο τρόπο και μάθετε πού διαφέρουν οι απόψεις σας. Μπορείτε ακόμη να κάνετε τη σχέση μεταξύ σας να λειτουργήσει.

Ιχθύες: Οι φίλοι σας ξέρουν ότι μπορούν να βασίζονται σε εσάς, ειδικά επειδή πραγματικά απολαμβάνετε να βοηθάτε τους άλλους. Εάν είστε εσείς αυτοί που αισθάνεστε καταβεβλημένοι τώρα, να θυμάστε ότι οι φίλοι σας θα χαρούν επίσης να σας βοηθήσουν.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments