Αθλητισμός

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Φήμες για παραίτηση από την Φενέρ

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Φήμες για παραίτηση από την Φενέρ
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται κοντά στο να παραιτηθεί από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με τα Τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την ήττας της Φενέρμπαχτσε. Τα “καναρίνια” έχασαν από την Ανατολού Εφές στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague. Αυτή η ήττα φαίνεται πως έχει προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό της Τουρκικής ομάδας. Τόσο ισχυρούς που ο Σέρβος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει τη θέση του.

Σύμφωνα με Τουρκικά ΜΜΕ ο έμπειρος τεχνικός έχει πάρει την απόφαση του και θα την κάνει γνωστή μετά το τέλος του Final 4. Θα κάτσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την τρίτη θέση και μετά θα αποχωρήσει από τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «trhaberler» ο Ομπράντοβιτς συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης του τουρκικού συλλόγου και τους ενημέρωσε για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Φενέρ, μιας και δεν είναι στο πλάνο του να συνεχίσει ως head coach των Κυπελλούχων Τουρκίας. Αντιθέτως, επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από την πλευρά της Τουρκικής ομάδας. Κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να γίνει όσο υπάρχουν ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και μένει να δούμε αν το δημοσίευμα είναι αληθινό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments