Αυτοδιοίκηση
pagenews.gr / Αυτοδιοίκηση / Δημοτικές εκλογές 2019: Ενωμένο Μαρούσι – Δέσμευση για την αισθητική αποκατάσταση της πλατείας Ευτέρπης (vid)
Δημοτικές εκλογές 2019: Ενωμένο Μαρούσι – Δέσμευση για την αισθητική αποκατάσταση της πλατείας Ευτέρπης (vid) | Pagenews.gr
Pagenews Team

Δημοτικές εκλογές 2019: «Μετά από τρία χρόνια ταλαιπωρίας του κέντρου της πόλης μας για την κατασκευή του πάρκινγκ της πλατείας Ευτέρπης, με πραγματική απορία και θλίψη όλοι εμείς οι Δημότες Αμαρουσίου είδαμε αυτό το κακής αισθητικής τείχος να ορθώνεται με επιλογή της απερχόμενης διοίκησης και να κρύβει τη θέα σε όλη την πλατεία Ευτέρπης, πνίγοντας με τσιμέντο τη θέα της πλατείας, και φράζοντας αισθητικά το κέντρο της πόλης μας.

Το #Ενωμένο Μαρούσι και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε ότι εαν με την ψήφο σας εκλεγώ δήμαρχος στις 26 Μαΐου, αυτό το τείχος μέσα σε λίγες εβδομάδες από την ανάληψη των καθηκόντων μας θα αποτελέσει παρελθόν. Η θέα θα αποκατασταθεί. Η πλατεία Θα ανοίξει, θα πρασινίσει και θα ομορφύνει», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος.

Ετικέτες: 
2019