Αθλητισμός

Ηλίας Ζούρος: “Πίστευα ότι ο Κάρι δεν θα πέρναγε το κέντρο στην Ελλάδα” (vid)

Ηλίας Ζούρος: “Πίστευα ότι ο Κάρι δεν θα πέρναγε το κέντρο στην Ελλάδα” (vid)
Ο Ηλίας Ζούρος αποκάλυψε μια απίθανη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Στεφ Κάρι.

Ο Ηλίας Ζούρος βρέθηκε στη Βιτόρια για το Final 4 της EuroLeague. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε μια μικρή συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι και έφερε στο φως της δημοσιότητας μια απίθανη ιστορία. Σκεφτήκατε ποτέ ότι ο Έλληνας προπονητής, ο Στεφ Κάρι και Λουκάς Παπαμακάριος έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους ; Ακούγεται τρελό, αλλά έχουν.

Ο Στεφ Κάρι είναι αυτή τη στιγμή ίσως ο κορυφαίος μπασκεμπολίστας στον κόσμο. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του αγωνιζόταν στο summer league. Τότε είχε γίνει αντιληπτός από τον Ζούρο που εκείνη την εποχή ήταν στο προπονητικό τιμ τον Χιούστον Ρόκετς. Ο έμπειρος κόουτς αποκάλυψε ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από τον Κάρι, αλλά πίστευε ότι δεν θα αντέξει τις σκληρές άμυνες στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ζούρος, ο Κάρι και ο Παπαμακάριος

“Ήμουν στο summer league όταν πρωτοέπαιζε ο Κάρι. Παρακολουθούσα όλα τα παιχνίδια και ήμουν στο staff των Χιούστον Ρόκετς. Βλέποντας τον Κάρι από κοντά ήταν ένας παίκτης με φοβερό ταλέντο αλλά έλεγα ότι είναι πολύ δύσκολο να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έλεγα “Άμα τον αναλάβει ο Παπαμακάριος και ο Καλαϊτζής δεν νομίζω ότι θα μπορεί να περάσει το κέντρο. Ήταν λίγο αστείο γιατί αυτός ο παίκτης είναι στους MVP του ΝΒΑ αλλά ήταν έτσι η εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος τότε που έπαιζαν όλοι σκληρά που ήταν δύσκολο στο μυαλό μου να αντέξει το ξύλο που “έπεφτε” στην Ελλάδα”, ήταν τα λόγια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments