Αθλητισμός

Μπριάντε Ουέμπερ: Σε καμπ των Τίμπεργουλβς ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Μπριάντε Ουέμπερ: Σε καμπ των Τίμπεργουλβς ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού
Ο Μπριάντε Ουέμπερ θα πάρει μέρος σε ένα καμπ των Τίμπεργουλβς προκειμένου να βρει ομάδα.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τα πρωταθλήματα πλησιάζουν στο τέλος τους και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν δείχνει να βιάζεται. Τα καλοκαίρια οι ομάδες του ΝΒΑ συνηθίζουν να διοργανώνουν καμπ για ελεύθερους παίκτες. Πέρα από τις ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος, αυτά τα καμπ είναι ελκυστικός προορισμός και για Ευρωπαϊκές ομάδες.

Οι σύλλογοι τσεκάρουν μπασκεμπολίστες και αν βρουν κάτι που τους ταιριάζει κινούνται για την απόκτηση του. Ο Αμερικανός θα συμμετάσχει στο καμπ που θα διοργανώσουν οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Ο έμπειρος αθλητής άφησε καλές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλές ομάδες θα είναι εκεί για να τον παρακολουθήσουν.

Τη σεζόν που πέρασε ο Αμερικανός γκαρντ πρόλαβε να αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια στη Euroleague και μέτρησε 11,6 πόντους (54,4% στο δίποντο και 46,2% στο τρίποντο), μαζεύοντας παράλληλα 4,6 ριμπάουντ και μοιράζοντας 2,6 ασίστ. Αν ο Ουέμπερ πείσει κάποια ομάδα τότε μπορεί να υπογράψει άμεσα μαζί της από τη στιγμή που δεν έχει συμβόλαιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments